reklama
A
Agutek
Gość
u nas nadal niejadek...
na noc 60ml...potem musimy ja dokarmiac, rano 100ml mleka, kaszka zjedzona niecala...nie wiem co jest grane, podejrzewamy to przeziebienie i oby to bylo to
na noc 60ml...potem musimy ja dokarmiac, rano 100ml mleka, kaszka zjedzona niecala...nie wiem co jest grane, podejrzewamy to przeziebienie i oby to bylo to
AGUTEK A MOŻE GARDŁO, moja Wika jak miała zapalenie gardła to nie chciała jeść mleka tylko jadła obiadek, na początku gorączki nie miała, dopiero po 3 dniach dostała gorączkę i wtedy pojechałam do lekarza a ona do mnie że to gardło i dlatego nie chce mleka jeść
Sandi
Fanka BB :)
u nas nadal niejadek...
Agutku moja Vaneska tez nic nie jadla prawie dzisiaj na sniadanko nic nie chciala :-( ani kaszki ani chlebka ,ani nawet jogurcika :-( pozniej dopiero kolo 15tej :-( zjadla 2jogurciki ale obiadku tez nie chciala :-( niewiem co jej jest :-( zobaczymy jak bedzie jutro
jedyne co zjadla to kilka chrupek :-( i 2moze 3 lyzeczki z naszego obiadu :-sorry:
A
Agutek
Gość
zobaczymy jak bedzie dzisiaj...rano wypila jakies 140ml mleka...normalnie zjada obiadek i deserek, ale z reguly obiad to tak ciezej jej wchodzi, mleczko w malych ilosciach, kaszke tez np. w polowie tylko....niby je ale po prostu mniej
Lajla83
Fanka BB :)
Agutku a może to brak apetytu związany z ząbkowaniem moja też jadla mniej jak szły ząbki teraz to 210ml to dla mojej córci za małou nas nadal niejadek...
chciałam zapytac jakie dajecie mleko tzn czy już 3 czy nadal 2, bo słyszałam że nan jest od 10 mca (?), my dajemy bebiko 2, bo trójka jest od roczku, w sumie jeszcze miesiąc nam brakuje ale czytałam wczoraj że 3 ma więcej wapnia i jest bardziej sycąca. Dostalismy próbkę z nutricii i nie wiem czy spróbować?
A
Agutek
Gość
ja daje NAN 3, ale ona jest po 10 miesiacu inaczej niz Bebiko, ktore jest po roku :-)
reklama