reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

Roksi co dajesz Natalce przed snem ? (pytam bo pamietam ,ze Nati tez nie chce pic mleczka tak jak moja ,ale za to wstaje do niej w nocy przynajmiej 2razy na mleko :eek:

reklama
u nas nadal niejadek...
na noc 60ml...potem musimy ja dokarmiac, rano 100ml mleka, kaszka zjedzona niecala...nie wiem co jest grane, podejrzewamy to przeziebienie i oby to bylo to:dry:

AGUTEK A MOŻE GARDŁO, moja Wika jak miała zapalenie gardła to nie chciała jeść mleka tylko jadła obiadek, na początku gorączki nie miała, dopiero po 3 dniach dostała gorączkę i wtedy pojechałam do lekarza a ona do mnie że to gardło i dlatego nie chce mleka jeść

u nas nadal niejadek...
na noc 60ml...potem musimy ja dokarmiac, rano 100ml mleka, kaszka zjedzona niecala...nie wiem co jest grane, podejrzewamy to przeziebienie i oby to bylo to:dry:

Agutku moja Vaneska tez nic nie jadla prawie dzisiaj :no: na sniadanko nic nie chciala :-( ani kaszki ani chlebka ,ani nawet jogurcika :no::-( pozniej dopiero kolo 15tej :szok::-( zjadla 2jogurciki :tak: ale obiadku tez nie chciala :no::-( niewiem co jej jest :-( zobaczymy jak bedzie jutro

jedyne co zjadla to kilka chrupek :-( i 2moze 3 lyzeczki z naszego obiadu :-:)sorry:

zobaczymy jak bedzie dzisiaj...rano wypila jakies 140ml mleka...normalnie zjada obiadek i deserek, ale z reguly obiad to tak ciezej jej wchodzi, mleczko w malych ilosciach, kaszke tez np. w polowie tylko....niby je ale po prostu mniej

u nas nadal niejadek...
Agutku a może to brak apetytu związany z ząbkowaniem:tak: moja też jadla mniej jak szły ząbki:tak: teraz to 210ml to dla mojej córci za mało:baffled:

chciałam zapytac jakie dajecie mleko tzn czy już 3 czy nadal 2, bo słyszałam że nan jest od 10 mca (?), my dajemy bebiko 2, bo trójka jest od roczku, w sumie jeszcze miesiąc nam brakuje ale czytałam wczoraj że 3 ma więcej wapnia i jest bardziej sycąca. Dostalismy próbkę z nutricii i nie wiem czy spróbować?

u nas dzisiaj nie jedzenia ciag dalszy :-(

soppana ja juz daje 3 tylko ,ze tu trojki sa po 6miesiacu :tak: ale bym chyba sprobowala i w Pl tez bo miesiac to juz nie jest duzo ;-)

reklama
Do góry