reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

ja ostatnio chcialam dac troche ziemniaczkow z naszego obiadu ale moje dziecko pogardzilo....normalnie przestalay jej smakowac, pluje nimi :eek: wczesniej zajadala sie nimi :dry:

reklama
miesko bylo smazone wiec nie mogla dostac :-p
a wczesniej dostawala miche z ziemniolami i wcinala hehe :-D

ale w ogole cos ostatni apetyt jej nie dopisuje:dry:
dzisiaj rano o 6.00 w ogole jej mleka nie dalam po tym co ostatnio wyprawiala i wypijala tylko 60ml to uznalam, ze przetrzymam ja :-p maz da jej o 8.00 kaszke na gesto i zobaczymy czy zje :-)

Soppana dzieki za podpowieź z tą pieczoną piersią , będę tak robić Piotrusiowi, bo do wędlinek, które my jemy, to nie jestem przekonana:no:
ja też nie jestem, ale w zetce kupuje wiele mam i naprawde są dobre, ostatnio pytałam przedstawiciela i on mówił że aby były trwałe zamiast konserwantów oni peklują mięso a potem dopiero wędzą czy parzą. Ceny ok 30 zł

zrobiłam dzisiaj na obiad naleśniki ale moja córcia pogardziła naleśnikiem:angry: musiał do akcji wkroczyć słoiczek:baffled:

Moja też ma kryzys w jedzeniu. Wczoraj na noc wypiła tylko 100 ml kaszki, dzisiaj rano to samo, tylko obiadku zjadła tyle ile zawsze. Zobaczymy po południu. :confused2:

reklama
A Ignaś jadł dziś racuchy:szok: takie normalne, na drożdżach i smażone na oleju, nie mogłam mu nie dać, jak patrzył jak ja jem i cmokał:eek: ale zlizał dżem wiśniowy ( mojej roboty ) a resztę rozkruszył:-) ale marchew z zupy i mięsko zjadł. Tylko mój mały leniuszek nie chce odgryzać kęsów:confused2: np marchew dawałam mu łyżeczką prosto do buzi, to samo banan, plasterki do buzi, sam nie chce:no:

Do góry