reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

oby oby!!!choc ja taka pewna nie jestem:-p

a dajecie Bakusie???

w sobotę zrobiłam dla nas spadhetti ze szpinakiem i czosnkiem, syf straszny:crazy:miałam wyrzucić psu ale zasmakowało Zosi to włożyłam do słoików i wcina:sorry::-D
Generalnie wszystko je, ale widzę , że najbardziej smakuje jej słoikowe jedzenie:eek:więcej jej jednak gotuję z wiadomych względów;-)
jak pies nie zje to Zosia:-D:-D:-D:-D:-D
Madzikm jesteś super:-)

reklama
ej śmiejecie isę a mnie sumienie tchnęło:zawstydzona/y:chyba wywalę resztę:sorry:
:-D:-D:-D:-Dskoro Zosi smakuje to dobrze po co masz wywalać:-D:-D:-D

agutek nie martw sie tym gotowaniem, mojej na poczatku tez nie smakowało a teraz wcina i takie i takie. Wczoraj zjad ła pomidorówke z makaronem i kurczaka z ziemniakami mojej tesciowej. :-)

Ja tez gotuje Piotrusiowi, ale zauwazyłam że słoiczkowwe żarełko tez mu smakuje, czasmi kupuje mu na weekend, kiedy mi sie nie chce gotować, albo jestesmy w gościach:-D,

Madzikm, a jeszcze niedawno narzekałas na karmienie w szufladzie, a Twoja córcia, taka grzeczna.:tak:

Ja tez gotuje Piotrusiowi, ale zauwazyłam że słoiczkowwe żarełko tez mu smakuje, czasmi kupuje mu na weekend, kiedy mi sie nie chce gotować, albo jestesmy w gościach:-D,

Madzikm, a jeszcze niedawno narzekałas na karmienie w szufladzie, a Twoja córcia, taka grzeczna.:tak:

no odmieniło się jej i nawet chętnie je (puk puk w niemalowane)

a dajecie Bakusie???

Ja daję. I jeszcze takie deserki "Hugo". Też jej smakują.
Moja też od niedawna ładnie je w krzesełku, a to dlatego że "odgapiłam" pomysł którejś z Was i dałam jej łyżeczkę i pustą miseczkę; ona sobie w niej miesza, a ja ją karmię i ładnie zajada. :-)

Soppana,a jakie wędlinki podajesz, ja chlebek na razie podaje tylko z masełkiem, ewentualnie z serkiem:-)
Ewelina sorki że nie napisałam ale nie zawsze doczytam :/
ja w Bydzi kupuje w Zetce na gdańskiej tam mają zarówno produkty bezglutenowe jak i bez konserwantów, Ignaś najbardziej lubi filet z indyka, a jak nie ma to kupuje surowy filet i piekę w folii alum. potem kroje cieniutko, smakuje mu ale musi być troche przypraw (czosnek pietruszka majeranek)

reklama
A ja już prawie w ogóle przestałam gotować osobno Ignacowi bo on i tak tego nie je:eek:, po prostu jak gotuje zupę dla nas, to przed dodaniem kostek czy maggi odlewam Ignacowi trochę, jadł już wszystkie zupy (może opocz pieczarkowej) najbardzie lubi ogórkową pomidorową i barszcz a drugie danie je od nas.
Na chleb to wędlinka albo serek (typu almette)
a ja nie daje danonków, tylko takie serki które kupuje w biedronce, nazywają się gismo (?) i 6 szt kosztuje 2,5zł a skład się nie różni od dannoków, są tylko mniej słodkie. Ja jestem z tych co nie wierzą reklamom:no:

Do góry