ja dawałam już Wice taki bardzo rozcieńczony ale z torebki i nic jej nie byłomam pytanie odnośnie kisielku czy mozna dziecku dać takki z torebki czy trzeba samemu zrobić
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja bym z torebki nie dawała . Słodkie, sztuczne i nic nie warte.
A
Agutek
Gość
Ja bym z torebki nie dawała . Słodkie, sztuczne i nic nie warte.
Ja bym chyba tez jeszcze podarowala sobie kisiel z torebki
blueberry77
Poza tym zrobienie kisielu z naturalnego soku nie zajmuje więcej czasu niż takiego z torebki.
A
Agutek
Gość
Odwazylam sie podac dzisiaj malej danonka waniliowego - tego najmniejszego.
Chcialam podac tylko jedna/dwie lyzeczki i zobaczyc jaka bedzie reakcja, ale mala tak sie domagala, ze dalam calego. Dobrze, ze to ten malutki byl ....teraz tylko mam nadzieje, ze nie bedzie zadnej rekacji uczuleniowej po akcji z jajkiem to juz mam pietra niezlego przy podawaniu jakichkolwiek nowosci
Chcialam podac tylko jedna/dwie lyzeczki i zobaczyc jaka bedzie reakcja, ale mala tak sie domagala, ze dalam calego. Dobrze, ze to ten malutki byl ....teraz tylko mam nadzieje, ze nie bedzie zadnej rekacji uczuleniowej po akcji z jajkiem to juz mam pietra niezlego przy podawaniu jakichkolwiek nowosci
widzę że wszystkim dzieciom smakują danonki, moja najbardziej lubi truskawke i brzeskwnie chociaz wanilie też zjeOdwazylam sie podac dzisiaj malej danonka waniliowego - tego najmniejszego.
Chcialam podac tylko jedna/dwie lyzeczki i zobaczyc jaka bedzie reakcja, ale mala tak sie domagala, ze dalam calego. Dobrze, ze to ten malutki byl
blueberry77
Karol zjada te większe 80g. Tylko że on generalnie traci zainteresowanie jedzeniem po zaspokojeniu pierwszego głodu. Potem trzeba go zagadywać, albo wręcz karmić w czasie zabawy. Wiem, że tak się nie powinno robić, ale zależy mi żeby się najadał w dzień, a nie budził się w nocy.widzę że wszystkim dzieciom smakują danonki, moja najbardziej lubi truskawke i brzeskwnie chociaz wanilie też zje
madzikm
Mamy lutowe'07
Karol zjada te większe 80g. Tylko że on generalnie traci zainteresowanie jedzeniem po zaspokojeniu pierwszego głodu. Potem trzeba go zagadywać, albo wręcz karmić w czasie zabawy. Wiem, że tak się nie powinno robić, ale zależy mi żeby się najadał w dzień, a nie budził się w nocy.
jej ja mam to samo! 5 łyżeczke zje spokojnie a potem biegam za niąwiem, że to źle ale on tak mało je (190 g zupy na dwa dni), że jej wciskam
to jednak dajecie te danonki?? ja chyba nie dam
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Ja na razie nie podaje danonków, ale za to dałam mu pół mlecznej kanapki,
z karmieniem nie mam na razie kłopotów (odpukać), siedzi w krzesełku i je, tyle że robi to bardzo powoli, zupkę muszę odgrzewać ze 3 razy, dokładnie przeżuwa każdy kęs, nawet z kaszki
z karmieniem nie mam na razie kłopotów (odpukać), siedzi w krzesełku i je, tyle że robi to bardzo powoli, zupkę muszę odgrzewać ze 3 razy, dokładnie przeżuwa każdy kęs, nawet z kaszki
reklama
A
Agutek
Gość
to nie sadzacie dzieci do karmienia w krzeselku?
danonki daje, bo w tym artykule byly wymienione jako takie, ktore dziecku podawac mozna, ale najlepiej raz na kilka dni, bo sa przeslodzone. Takze co jakis czas bedzie dostawac.
danonki daje, bo w tym artykule byly wymienione jako takie, ktore dziecku podawac mozna, ale najlepiej raz na kilka dni, bo sa przeslodzone. Takze co jakis czas bedzie dostawac.