reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

A ja dostałam odpowiedź w sprawie jogurtu ;-)
Otóż akurat Bobovita jogurt dodaje w słoiczkach dopiero po 9 miesiącu. Napisali, że ilość jest minimalna, co ma służyć stopniowemu, powolnemu przyzwyczajaniu organizmu do wprowadzenia jogurtu do diety w 11 miesiącu już na stałe.

Sprawdziłam zawartość jogurtu w deserkach Gerbera, bo oni mają go już po 6 miesiącu i faktycznie ilość jest minimalna, czyli ok.20g. Także na tym etapie dzieci mogą chyba tylko tyle zjeść jogurtu :tak:

blueberry cenne wiadomości :tak: Ja mam jeszcze parę kartoników zapasu z starej serii, bo była u nas promocja i kupiliśmy od razu więcej. A właśnie, po ile u was jest NAN? My w promocji kupowaliśmy po 9,55. Normalnie chyba za 10,50 jest, a widziałam też i po 12,99 :eek:

reklama
kupiłam wczoraj ciasteczka hipp:tak: są dość twarde:baffled: ale mała mimo braku ząbków razdzi sobie świetnie:tak: wziełam od 6 miesiąca bo myślałam że będą bardziej miękkie:baffled:

A właśnie, po ile u was jest NAN? My w promocji kupowaliśmy po 9,55. Normalnie chyba za 10,50 jest, a widziałam też i po 12,99 :eek:
My najczęściej kupujemy w Rossmannie, bo tam jeździmy po pieluchy. Kosztuje koło 11 zł, ale dokładnie nie pamiętam. Ostatnio wpadłam na pomysł, żeby po 9 miesiącu przejść na NAN Active. W sumie coraz mniej mleka nam schodzi, więc chyba nie zbankrutuję :-).

reklama
Do góry