blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Może zwykły twarożek naturalny właśnie z owocami? Te Dania są strasznie słodkie i pewnie różne ciekawe dodatki mają ;-).A co byłoby lepsze blueberry??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może zwykły twarożek naturalny właśnie z owocami? Te Dania są strasznie słodkie i pewnie różne ciekawe dodatki mają ;-).A co byłoby lepsze blueberry??
Co do "dodatków" to się zgodzę.. Niestety prawie wszędzie są..Może zwykły twarożek naturalny właśnie z owocami? Te Dania są strasznie słodkie i pewnie różne ciekawe dodatki mają ;-).
No właśnie nam się teraz po raz pierwszy przytrafiła niebieska miarka Jest identyczna jak ta zielona, tylko płytszamy kupujemy Nan i zawsze mam tą miarkę zieloną
Ale jaja. Ja mam odłożonych kilka miarek i faktycznie jedna jest granatowa i jest płytsza. Ale w ogóle nie zwróciłam na to uwagi . Zastanawiam się teraz, czy używałam jej do mleka, czy nie.Czy ty blueberry podajesz NAN??
Bo ja kupiłam teraz opakowanie i tam jest inna miarka, niebieska, nie zielona, i mniejsza od tej zielonej I nie wiem, co jest grane?? Dalej odmierzam tą "starą", większą
Zauważyłam to samo Ciekawe, od czego to zależy??Ale jaja. Ja mam odłożonych kilka miarek i faktycznie jedna jest granatowa i jest płytsza. Ale w ogóle nie zwróciłam na to uwagi . Zastanawiam się teraz, czy używałam jej do mleka, czy nie.
Za to zauważyłam, że mleko NAN jest różne - czasem bardziej sypkie, a czasem bardziej mokre. Teraz mam takie mokre i strasznie się źle rozpuszcza w wodzie. Chyba napiszę do Nestle...
Też się z tym spotkałam .Czytałam, że mamy polecają Bielucha. Ponoć jest ok.