reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja raczej zazdroszczę, a nie krytykuję .Ale niech Wam będzie - je dużo Ale i tak mieści się w normie (w odniesieniu do schematu żywienia)
A
Agutek
Gość
Ja raczej zazdroszczę, a nie krytykuję .
DOkładnie Poza tym widać, że pięknie przybrał na wadze, bo przecież z tego co pamiętam to on ważył przy urodzeniu chyba jakoś 3kg Więc przyrost ma niesamowity...szczególnie w porównaniu do mojej córci
malaga
Fanka BB :)
Ważył 3030 gram ;-):-)DOkładnie Poza tym widać, że pięknie przybrał na wadze, bo przecież z tego co pamiętam to on ważył przy urodzeniu chyba jakoś 3kg Więc przyrost ma niesamowity...szczególnie w porównaniu do mojej córci
A ja to się przestraszyłam, jak mi wszystkie napisałyście, że synuś dużo je Nie chcę wychować małego grubaska, który się całe życie będzie odchudzał Wiem, że trochę przesadzam ;-) Zwłaszcza, że Piotruś nie jest tłuścioszkiem :-) Ale może ja go przekarmiam?? Może on tyle nie potrzebuje?? Chociaż nieraz zdarza mu się nie zjeść, więc raczej daje znać, kiedy nie jest głodny i nie je, byle zjeść..
blueberry77
Bardzo dobrze je i na pewno nie będzie tłuścioszkiem. No chyba że zamierzasz go karmić chipsami i fastfoodami ;-)Ale może ja go przekarmiam?? Może on tyle nie potrzebuje?? Chociaż nieraz zdarza mu się nie zjeść, więc raczej daje znać, kiedy nie jest głodny i nie je, byle zjeść..
blueberry77
O rany, Piotruś ma 8 miesięcy .
Buziaczki dla Piotrusia!!!
Buziaczki dla Piotrusia!!!
A
Agutek
Gość
malaga wczoraj w gazecie przeczytałam, że roczne dziecko musi mieć trochę tłuszczyku ponieważ teraz zacznie się okres, że będzie mniej jadło, a za to będzie bardzo aktywne i musi mieć zapas, który będzie mogło spalić.
Buziaki dla Piotrusia :-)
Aha Gwiazdełka znowu je Wczoraj na kolację wypiła 190ml z kaszką, o 1 w nocy 100ml mleka i wypiłaby więcej, ale mąż tylko tyle przygotował i o 6 rano 160ml z kaszką glutenową Poza tym widziałam, że wczorajsza porcja zupki jej nie wystarczyła - 190g- podejrzewam, że może dlatego, iż była bez mięska (nie zwróciłam uwagi myślałam, że wszystkie zupki z oznaczeniem po 6 miesiącu są już mięsne ). Może z mięskiem by więcej nie zjadła? Bo jak przyjdzie mi otwierać dwa słoiki na dzień to zbankrutuję
Buziaki dla Piotrusia :-)
Aha Gwiazdełka znowu je Wczoraj na kolację wypiła 190ml z kaszką, o 1 w nocy 100ml mleka i wypiłaby więcej, ale mąż tylko tyle przygotował i o 6 rano 160ml z kaszką glutenową Poza tym widziałam, że wczorajsza porcja zupki jej nie wystarczyła - 190g- podejrzewam, że może dlatego, iż była bez mięska (nie zwróciłam uwagi myślałam, że wszystkie zupki z oznaczeniem po 6 miesiącu są już mięsne ). Może z mięskiem by więcej nie zjadła? Bo jak przyjdzie mi otwierać dwa słoiki na dzień to zbankrutuję
reklama
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
wczoraj kupiłam 3 słoiczki hipp tak na zapas w razie gdybyśmy nie mogły ugotować i słoiczku hipp jest 220ml a gerber ma 190ml
a cenowo jak to wyglada?