blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Poza tym mleko mamy jest łatwiejsze do strawienia, dlatego żołądeczek szybciej jest pusty .Ewelina tylko, ze jak nasze dzieci piją z cycka to podejrzewam, że jednorazowo nie wypiją tyle ile z butelki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poza tym mleko mamy jest łatwiejsze do strawienia, dlatego żołądeczek szybciej jest pusty .Ewelina tylko, ze jak nasze dzieci piją z cycka to podejrzewam, że jednorazowo nie wypiją tyle ile z butelki.
Nad ranem o 4:30 zjadł jakieś 130 ml mleka z manną, drugie śniadanie jadł na raty, ale w końcu prawie całe zjadł, obiad zjadł cały, a deserek mu nie podszedł i zjadł tylko trochę. W sumie nie jest najgorzej, ale trochę wymuszone to jedzenie ;-). Za to ze spaniem jest masakra, trzeba go podstępem usypiać.blueberry jak dzisiaj Karolek z jedzonkiem? Ma apetyt czy też mniej je?
Dużo?? Z tego co patrzyłam to mniej więcej tyle, co niektóre z dzieciaczków marcowych, albo nawet mniejO jacie ale Piotruś dużo je Widzę, że podajesz deserek zagęszczany, a ja podawałam zawsze sam deserek w takiej postaci w jakiej kupuję. Nigdy go nie zagęszczałam. To źle?
Poczytałam menu wypisane na poprzedniej stronie i chyba żadna z mam nie podaje już "czystego" mleka ;-):-)No mi się wydaje, że dużo :-) Bo widzę, że wszystkie dania mleczne ma zagęszczane, a jeszcze deserek + mleko z kleikiem to duża porcja bardzo wychodzi Moja 250 ml nie wciągnęłaby w życiu hihi No chyba, że ja coś źle zrozumiałam ;-)
moja dostaje raz dziennie 210ml czystego czasami dwa razyPoczytałam menu wypisane na poprzedniej stronie i chyba żadna z mam nie podaje już "czystego" mleka ;-):-)
W porównaniu do mojego Karolka to całkiem sporo . Na przykład jak przygotowuję deserek z kaszką, to robię kaszkę z 60 ml wody, a i tak młody całej porcji nie zjada. Dzisiaj zjadł tylko połowę :-(. A na kolację mleczka z kaszką zjadł tylko 120 ml. Najlepiej mu wchodzi obiadek.Dużo?? Z tego co patrzyłam to mniej więcej tyle, co niektóre z dzieciaczków marcowych, albo nawet mniej