blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A według mnie NAN się gorzej rozpuszcza niż Bebiko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
roksi tak jak pisze malaga...dodawaj tłuszcz już do gotowej porcji danego dnia - 1 łyżeczkę
ja dzisiaj ugotowałam zupke na dwa dni i dałam jedna łyżkę masła, ale dziwnie smakowała ta zupka jutro pójde po oliweroksi tak jak pisze malaga...dodawaj tłuszcz już do gotowej porcji danego dnia - 1 łyżeczkę
a ja uważa że Bebiko bardzo się pieni, a Nan nie:-)A według mnie NAN się gorzej rozpuszcza niż Bebiko.
To prawda, Bebilon tez się pieni .a ja uważa że Bebiko bardzo się pieni, a Nan nie:-)
Też się z tym zgadzama ja uważa że Bebiko bardzo się pieni, a Nan nie:-)
no waśnie ona już nie ma wcale kolek, tylko ulewa częściej jak ja zjem coś nie tak alergii też chyba nie ma, jutro ide na szczepienie i przy okazji zapytam czy nie moge jej podawać innego mleka niż hypoalergiczneJustine
w tym wieku to już raczej kolki się nie zdarzają, a poza tym to nie alergia na białko mleka jest przyczyną kolki (może to byc nawet stres mAMY) Ja bym się zapytała lekarza
A co do mleka to my na poczatku dawaliśmy bebiko 1 ale 2 juz nie było takie dobre, porażka to było bebiko2R mały strasznie wymiotował. Teraz przeszliśmy na zwykłe NAN2 i dodaje kleik ryżowy na noc