reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MENU naszych marcowych pociech

ja juz zaprzestaje pompowania cycochow

juz mi sie mleko konczy i juz niechce mi sie pompowac a tu zaledwie dno butelki zapelnione

pozatym polozna powiedzial aze przez zto ze maly dostaje wiecej mleka zmodyfikowanego niz mojego to bardziej uodparnia a raczej przezwyczaja sie do zmodyfikowanego , a nie do mojego . moje to tylko dodatek i byle co zjem moze powodowac placz
nawet maslo jak zmienie moze go nie przyswajac
wiec raczej malo Tristan straci bo strasznie malo do tej pory go dostawal
miesiac wytrzymalismy i juz koniec z tym

teraz musze tylko pomeczyc sie z zanikiem mleka
nie wiecie co teraz m musze zrobic zeby sie zasuszylo:confused:

nie pompowala juz cala noc i mam kamienie
chyba wypompuje i tak moze bede przedluzac

reklama
miloku będziesz musiała jeszcze jakiś czas odpompowywać, tylko zmniejszać te porcje...powoli coraz mniej odciągać i coraz rzadziej, bo piersi produkują tylko tyle mleka ile jest potrzebne.

moja Natalka przesypia karmienie w nocy:-( od 3 dni co noc przesypia jedno karmienie czyli w sumie zjada z przerwą 5-6 godzinną:szok: próbowałam ją przystawic do piersi ale śpi jak zabita co prawda chwyta cycka ale śpi z nim w ustach i nic nie ciągnie:no:

2 dzien bez kolek
chyba to faktycznie mleko
widac ze cos tam go brzusio pobolewa ale jak mu troszke pomasuje to zasypia spokojnie
to nie to co wtedy
3 godziny non stop krzyczal az chrypy dostawal
boziu niech tak juz zostanie :tak:
Super miloku!!!!! To ja trzymam kciuki, żeby już tak zostało i żeby się Tristanek i mamusia już nie męczyli :tak:

roksi powiem szczerze, że zazdroszczę, bo przynajmniej sobie pośpisz ;-)
Dokładnie :-)

Miloku kolki odeszły w niepamięć ??

ale super !!!

Malago a Ty pisałaś na innym wątku o problemach nocnych Piotrusia, bidulek :no:

mam nadzieję, że to jednorazowy incydent !

moja Natalka przesypia karmienie w nocy:-( od 3 dni co noc przesypia jedno karmienie czyli w sumie zjada z przerwą 5-6 godzinną:szok: próbowałam ją przystawic do piersi ale śpi jak zabita co prawda chwyta cycka ale śpi z nim w ustach i nic nie ciągnie:no:

Ja też zazdroszczę:tak: mój synek nigdy tak długo nie spał:szok: nie martw się - jak będzie głodna to sie obudzi:tak:
Roksi - a jak z jedzeniem? musisz uważać? czy wciągasz wszystko;-) ?
Może masz jakiś patent na zadowolone dziecko bez wzdęć?;-)

Ja też zazdroszczę:tak: mój synek nigdy tak długo nie spał:szok: nie martw się - jak będzie głodna to sie obudzi:tak:
Roksi - a jak z jedzeniem? musisz uważać? czy wciągasz wszystko;-) ?
Może masz jakiś patent na zadowolone dziecko bez wzdęć?;-)
jem bardzo ostrożnie narazie moje menu jest jałowe wcinam serki homo, jogurty najczęściej bananowy i jabłkowy, ser żółty, jajka gotowane, jakąś wędline, pierś gotowaną, ryż, marchewkę z groszkiem ostatnio makaron z białym serem, parówki ale tylko te z morlin:tak: babany kruche ciasteczka i w sumie to chyba wszytko a jeśli chodzi o picie to sok jabłkowy, wode mineralną i 2 herbaty słabe:tak:
wzdęcia się pojawiają ale co kilka dni mała puszcza bąki i się pręży muszę porozmawiać z położną jakby tu małej ulżyć:confused:

położna mówiła mi żeby nie bać się jeść i wprowadzać do diety coś więcej ale jakoś boje się by malutka nie cierpiała:no:

reklama
zjadłam danie od chińczyka
co prawda... gotowany kurczak z ryżem
ale to w sosie imbirowym w cebuli i porze

mam nadzieję, że nic nie narobiłam złego :baffled::baffled::baffled:

Do góry