blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja zamrażałam w pojemnikach po śledziach Lisnera .Dziewczyny - w czym zamrażacie zupki???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zamrażałam w pojemnikach po śledziach Lisnera .Dziewczyny - w czym zamrażacie zupki???
Zupki są mało sycące Spróbuj sama zjeść na obiad tylko rzadką zupę ;-) U nas te 130g to trochę mało, często kupuję te co mają 150g.
Są 125, 130, 150g, a po 6-tym miesiącu są już większe - chyba 180g.to w pl sa roznej wielkosci sloiczki?? u nas sa dopiero po 7miesiacu wieksze z tego co widzialam ;-)
Nie wiem, jak Ci doradziła Twoja pani doktor, ale w schemacie żywienia jest, żeby raz dziennie do mleka dodać tą kaszkę glutenową i raz dziennie można podać porcję kaszki bezglutenowejJa w kwestii kaszki z glutenem :-). Jak ją podaje raz dziennie, znaczy jedną łyzeczkę do mleka wsypuje, to potem moge na wieczór dać normalnie kaszke bezglutenową czy nie?. Bo jakoś to mi wyleciało z głowy,a lekarka coś mówiła że na przemian, ale nie wiem czy to w kwestii tych kaszek było...
Nie wiem, jak Ci doradziła Twoja pani doktor, ale w schemacie żywienia jest, żeby raz dziennie do mleka dodać tą kaszkę glutenową i raz dziennie można podać porcję kaszki bezglutenowej
Są 125, 130, 150g, a po 6-tym miesiącu są już większe - chyba 180g.
Nie wiem, jak Ci doradziła Twoja pani doktor, ale w schemacie żywienia jest, żeby raz dziennie do mleka dodać tą kaszkę glutenową i raz dziennie można podać porcję kaszki bezglutenowej
Ja wogole nie podaje jeszcze malej glutenu ale czekam ,az pojade do Pl (a to juz w niedziele ) to sie zaopatrze i zaczne podawac a czy ta kaszke z glutenem mozna dostac w kazdym sklepie??