malaga
Fanka BB :)
Na razie przerywam podawanie glutenu.. Mały ma takie sensacje brzuszkowe, że już sama nie wiem, co się dzieje.. Nie pomaga Debridat, więc dziś już tego nie podaję.. No i chyba zacznę sama gotować zupki tylko na marchwi, ziemniaczku, pietruszce i z jakimś mięskiem, bo większość z gotowych zupek zawiera pora, selera, groszek czy cebulę.. Nie mam pojęcia, czy to prężenie, płacz (wczoraj wieczorem niedługo po zaśnięciu tak się rozdarł, że z mężem nie mogliśmy go uspokoić :-( Płakał tak strasznie, że aż się zanosił, a łzy płynęły mu ciurkiem :-() to bóle brzuszka, czy coś innego :sick: Jutro chyba przejdę się do pediatry, niech mi da w końcu to skierowanie na usg brzuszka, niech przynajmniej sprawdzą, czy wszystko jest w porządku i to kwestia jakiegoś jedzenia, czy to wogóle brzuszek dokucza, czy coś innego...
No i myślę o odstawieniu małego od piersi... Mam już dość trzymania ścisłej diety, jak coś zjem, to później się zastanawiam, czy to od tego go brzuszek boli, czy nie.... Jestem skołowana... Po 4 miesiącu wszystko się uspokoiło, synuś przesypiał całe noce, a miesiąc później znowu się zaczęło...
No i myślę o odstawieniu małego od piersi... Mam już dość trzymania ścisłej diety, jak coś zjem, to później się zastanawiam, czy to od tego go brzuszek boli, czy nie.... Jestem skołowana... Po 4 miesiącu wszystko się uspokoiło, synuś przesypiał całe noce, a miesiąc później znowu się zaczęło...