blueberry77
Podwójna Marcówka :)
ja parę razy dałam małemu sok z marchewki zrobiony sokowirówkąrobilyscie juz mze same soczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja parę razy dałam małemu sok z marchewki zrobiony sokowirówkąrobilyscie juz mze same soczki
ja parę razy dałam małemu sok z marchewki zrobiony sokowirówką
Dziś rano, albo w nocy, w każdym bądź razie nie słyszałam, Piotruś zrobił kupsko :-) Mam nadzieję, że to nie przypadek, że zaczyna mu się wszystko normować że pomogło to, że mały zaczął pić soczki (nektary) i zaczęłam mu podawać kleik kukurydziany
A to nie są takie słodkie do rozczenczania z wodą?a co sadzisz o soczkach wlasnej roboty np z czarnegho bzu , albo porzeczki jest na to jeszcze za wczesnie. mam pare sloiczkow takich soczkow od mamy z owocow dzialkowych.
Jak jej odpowiada jedynka, to chyba nie musisz zmieniać :-).mam pytanie - moja corcia dostaje butelke sporadycznie (co pare dni herbatke, srednio raz na miesiac moje mleko sciagniete do buteleczki) , czy powinnam zmienic jej smoczek, czy moze caly czas z jedynki pic?:-)
No i jak Agutek Tola zareagowała na nowość?? :-)
kupilam niekepek treningowy tristanowi i za cholere nie wychodzi mu picie z niego
Dziś rano, albo w nocy, w każdym bądź razie nie słyszałam, Piotruś zrobił kupsko :-) Mam nadzieję, że to nie przypadek, że zaczyna mu się wszystko normować że pomogło to, że mały zaczął pić soczki (nektary) i zaczęłam mu podawać kleik kukurydziany
mam pytanie - moja corcia dostaje butelke sporadycznie (co pare dni herbatke, srednio raz na miesiac moje mleko sciagniete do buteleczki) , czy powinnam zmienic jej smoczek, czy moze caly czas z jedynki pic?:-)
Jeśli spokojnie z tego pije to raczej nie musisz zmieniać, choć na tym etapie powinna pić już z trójki. Jednak jak podasz większy smoczek to może odrzucić pierś, bo będzie jej się łatwiej piło. Jakkolwiek zrobisz będzie dobrze
raczej takA to nie są takie słodkie do rozczenczania z wodą?