reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

Roksi ja czasem 3 razy pod rząd wymieniam pieluche :baffled:
co bączek, to pieluszka do wymiany :baffled:

Miloku ja chyba już nie jestem opuchnięta ale w ciąży też nie czułam za bardzo, że puchnę :dry:

a te nasze poty, to hormony
i mi też czasem zimno a potem znowu budze sie mokra

... ooooo i znowu bączek kleksowy i pielucha do wymiany :eek::tak::-D
tylko synuś śpi i szkoda mi go budzić do przewinięcia :baffled:

reklama
U mnie też co pielucha to kupka:-) Coraz częściej jednak mały się prężył i płakał więc dziś podałam mu pierwszy raz esputicon i popijam herbatkę koperkową:-)
No i zauważyłam, że synek dłuzej śpi a mniej cyca ciagnie:baffled: dziwnie się z tym czuje bo jest/był strasznym żarłoczkiem:baffled: mam nadzieje, że nic mu nie jest:no: no ale przecież sen to zdrowie no i jak spokojnie śpi to raczej nic mu nie dolega:baffled: sama nie wiem.

Ja spuchnięta nie jestem ale podobnie jak Wy raz poce się w nocy a innym razem jest mi znowu zimno:baffled:

Stanik z wkładkami :tak: inaczej się nie da:tak:

Ja też muszę ten Esputicon kupić.. Szkoda mi małego, jak tak się pręży i stęka i płacze...

magdakap - jaką herbatkę pijesz?? To pomaga małemu??

jak Ryśka mi ryczała kiedy miała około miesiąc, to dawałam jej z zalecenia lekarza Espumisan dla niemowląt :tak:
doktorek powiedział, ze to jest to samo jak ten niemiecki Sab simplex

Ja też muszę ten Esputicon kupić.. Szkoda mi małego, jak tak się pręży i stęka i płacze...

magdakap - jaką herbatkę pijesz?? To pomaga małemu??

Malaga - ta herbatka to z tych granulowanych dla dzieci od 1. m-ca Bobovita, koperkowa. Piję dopiero od wczoraj więc trudno mi powiedzieć w jakim stopniu pomaga;-)

A ha zapomniałam pochwalić synka - wczoraj po wieczornym spacerze spał od 21:00 do 2:30 w nocy:-) potem budził się często bo bolał go brzuszek i dlatego dostał esputicon:tak: ciekawa jestem jak będzie dalej:tak:

kurcze a ja dalej nocno napuchnieta
nogi w buty ni emoge wsadzic
mam zrobila mi przed wczoraj zdejce nogi "(przypadkeim )to wam wysle jak moje syrki wygladaja

koli sa okropne

ja dzisiaj plakalam razem z synkeim i caly dzien go na rekach mialam
a teraz pekajq mi plecy

serce mi pekalo jak nie moglam mu pomuc:-(

270207vt1.jpg

powiedzcie mi czy to jest normalne
3 tyg po porodzie dalej wygladam jak balon

wiesz co miloku ja też byłam ostro spuchnięta przed porodem ale wszystko po urodzeniu mi zeszło:tak: myślę że powinnaś się z tym zgłosic do lekarza

reklama
Ja miałam takie same nogi miloku, jeszcze prawie 2 tygodnie po porodzie.. Lekarz mi powiedział, że to może być kwestia zaburzonej równowagi elektrolitów.. Albo braku białka :tak: Kazał mi jeść więcej nabiału, serków, wędlin drobiowych, delikatnego mięska :tak: I ograniczyć sól :tak: No i obrzęki zeszły.. Spróbuj może jeść takie produkty, które zawierają dużo białka.. Albo zbadaj poziom elektrolitów :tak:

Do góry