reklama
A
Agutek
Gość
roksi moja też marudzi przy jedzeniu ostatnio :-(
ale twoja tymi 2 posiłkami zjadła już więcej niż moja...i to sporo
ale twoja tymi 2 posiłkami zjadła już więcej niż moja...i to sporo
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Spore porcje zjada Natalka . Na pewno z głodu nie umrze :-).mja córcia coś mało je ostatno:sick: chyba pójdę z nią na ważenie a może to od zębów straciła apetyt:-(
o 5 butla 210ml z kaszką
o 10 butla 180ml
a teraz nic nie chce jesć tylko wypiła herbatkę ok 100ml
Jeżeli jej ząbki dokuczają, to na pewno wpływa to na apetyt...
malaga
Fanka BB :)
Próbuj dalej Piotruś już ładnie je łyżeczką :-) Otwiera buźkę na widok łyżeczki i cmoka słodkoMój synek nie chce jeść łyżeczką. Próbowałam mu dać marchewkę. W ogóle nie otwierał buzi, jak mu przemyciłam do dzioba to nie połykał, tylko trzymał i się krzywił. Potem mu próbowałam dać soczek łyżeczką i to samo było. A z butelki wyduldał 60ml. Chyba na razie odpuszczę... Czy próbować jutro znowu, jak myślicie?
Agutek - jaki masz ten niekapek?? Chciałabym Piotrusiowi kupić i nie wiem, jaki będzie najlepszy Wogóle się jeszcze nie rozglądałam za takimi kubeczkami, chyba pora ruszyć do sklepu ;-):-)Soczki natomiast uczę ją pić z niekapka specjalnego dla niemowląt - ponoć nie zalecane jest podawanie słodkich rzeczy przez smoczek :dull: Wczoraj jednak jeszcze nie zakumała o co chodzi. Będę próbować dalej.
O matko, to Piotrek przy Natalci je jak wróbelek :-)mja córcia coś mało je ostatno:sick: chyba pójdę z nią na ważenie a może to od zębów straciła apetyt:-(
o 5 butla 210ml z kaszką
o 10 butla 180ml
Nie martw się, ja myślę, że to kwestia pogody, albo ząbków
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Zrobiłam kleik kukurydziany, który jest gęściejszy od ryżowego i Karol zjadł ładnie przez smoczek trójprzepływowy . Czyli chyba mu za szybko leciało wcześniej. Agutek, może Twoja Tosia też miała za rzadkie?
Próbowałam mu dawać mleko łyżeczką przed butelką, ale nie wyszło. Z resztą jak zobaczył flachę, to już się niecierpliwił i nie chciał się bawić łyżeczką. Ale potem mu dałam samą łyżeczkę do zabawy, może się powoli przekona. Jutro spróbuję mu dać jabłuszko.
Próbowałam mu dawać mleko łyżeczką przed butelką, ale nie wyszło. Z resztą jak zobaczył flachę, to już się niecierpliwił i nie chciał się bawić łyżeczką. Ale potem mu dałam samą łyżeczkę do zabawy, może się powoli przekona. Jutro spróbuję mu dać jabłuszko.
Sandi
Fanka BB :)
moja niunka tak samoPróbuj dalej Piotruś już ładnie je łyżeczką :-) Otwiera buźkę na widok łyżeczki i cmoka słodko
nie maryw sie ona je b duuuzomoja wypija 200 tylko w nocy ,ale jak juz tyle wypije to starcza jej na okolo 5godz wiec moze Twojej niunce tez;-):-)mja córcia coś mało je ostatno:sick: chyba pójdę z nią na ważenie a może to od zębów straciła apetyt:-(
o 5 butla 210ml z kaszką
o 10 butla 180ml
reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
moja wypija 200 tylko w nocy ,ale jak juz tyle wypije to starcza jej na okolo 5godz wiec moze Twojej niunce tez;-):-)
no to moja wypija w ciągu dnia jednorazowo najwyżej 60 ml mleczka (oprócz cyca) a po kąpieli dałam jej dzisiaj 130 ml i cyca i też wypiła. i mnie sie to wydawało dużo
tylko że pewnie wasze dzieciaczki nie siedzą przy cycku 8-10 razy na dzień