reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
witam
wpadam na moment
My dziś dzień super udany, z rana spacer i popołudniu też na dworze:)) pogoda śliczna a wiatr nie przeszkadzał nam :)))
Pozdrawiam was

OO jak Wam fajnie, ja po pracy już siły na spacerek nie mam:-(dzisiaj dziakdów poproszę to wyjdą gdzieś z Antosiem.
i pogoda do bani:-( niech w końcu bedzie ciepło, teraz szykuje sie do pracy a na termometrze 3 stopnie:-(

Pozdrawiam, miłego dnia!!

zimno zimno jest... to fakt. też mam nadzieje że w końcu się ociepli zwłaszcza teraz na weekend.
Ja już zaraz ide kawe sobie robić..
Popołudniu idziemy na gościnkę do mojej kuzynki. Filip pobawi sie z młodszym kuzynem.

miłego dnia dziewczyny!

marta100 weszłam na bloga- śliczny ten twoj Antoś:)) rośnie jak na drożdżach! wyczytałam że za cycuśiem tęskno mu... no dzieci w tym wieku tak mają... :) u nas raczej Filip nie bedzie miał co wspominać z cyca bo miał go ledwo 2tyg :) potem już butka poszła w ruch.. hehe się smiejemy z mężem że może dlatego On teraz taki wielki jest bo na butelce od maleńkiego:-) (...)
Ciesze się że budowa pnie sie do góry:) potem kolejny etap- remontowanie wnetrz.. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Słoneczko wyszło, w końcu;-) siedze wpracy, nic się nie chce robić, no ale nadal zimno brr
Kinga dziękujemy z miłe słowo, fakt, Dzieciaczki nam bardzo szybko rosną. No a z cycusiem hehe jakos tak ostatnio wyszło, jak zobaczył inne dzieci jedzące cycusia i chyba sobie przypomniał. Co prawda karmiony był rok, no ale pamiętać może.
A co do butli to i Antek manię na tym punkcie ma, ja mu nie daję ale babcia zawsze kiedy poprosi hehe
Jak będę na budowie porobie zdjęcia i Wam pokaże, jeszcze za bardzo nie ma co oglądać ale pochwalić się można.
Miłego popołudnia zyczymy, udanej zabawy Filipkowi.

witam!
My z Filipkiem od rana na dworze dziś:) niedawno wróciliśmy, zrobiłam małe zakupy.
Teraz czekamy już na tatulka i ruszamy na gościnkę a po drodze na lodziki:)
Dziś bede robiła zdjęcie mężowi do gazety (echo iławy) :) no bo przecież jak dla męża to oczywiście że tak! :-)

A jak wam dzień mija?

u nas swieci słonko choc nie jest najcieplej - jak zwykle bylismy na rehabilitacji i małym spacerku - po drodzemałe zakupki i gotowalismy obiadzik - tak czas mi ostatnio pedzi ze nie wyrabiam sie z niczym - czemu doba nie ma 24 godzin?

reklama
hej
U mnie też jest ok,troszkę zabiegana dziś byłam,teraz siedzimy całą rodzinką i oglądamy tv pijąc kawkę:)
Jestem happy bo prawdopodobnie w przyszły weekend pojedziemy na zamek do Cardiff heh i zwiedzimy Walię :happy:dla zainteresowanych wklejam linka Welcome to the official Cardiff Castle website - Home :) warto jechać mimo że jedzie się 3 godz.w jedną stronę.
Kinga jak po gościnie?
Marta a dlaczego Jakubek nie dostał się do żłobka?będzie szukać innego?
Haniu współczuję brzydkiej pogody,niestety nie jesteś sama bo u mnie też cały dzień pochmurno i pada przelotem deszcz:)
I jak wam mija popołudnie?

Ostatnia edycja:
Do góry