reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej hej,
my żyjemy, ale jakoś czasu i weny brakuje.
Choróbska mnie jakoś omijają w przeciwieństwie do moich panów, którzy na zmianą kichają i smarkają. Trochę tylko mnie jesienne doły dopadają. Z jednej strony posiedziałabym w domu ale z drugiej to obawiam się że zwariuję.

Kucia mnie również bardzo miło.
Ostatnio oglądałam zdjęcia, z czasu kiedy młody zaczynał się samodzielnie przemieszczać - ostra jazda bez trzymanki a oczy trzeba mieć dookoła głowy.
U nas roczek..... kiedy to było... upłynął też raczej rodzinnie. Fakt ze było kilkoro dzieci, ale nieco starszych od jubilata i szczerze mówiąc to taki brzdąc jeszcze nie wszystko łapie. Za to drugie urodziny - no to tort i dmuchanie świeczek było główną atrakcją ;-)

Nineczka pocieszę się że bunt dwulatka przekształca się natychmiast w bunt trzy- cztero- itd latka. U nas jazdy wracają co kilka miesięcy - 2-3 tyg walki i wszystko wraca do normy, po czym za jakiś czas zaczyna się od nowa. Zresztą co ja mówię pani pedagog;-)

Kinga bardzo fajna lokolotywa. Ja tez zaczynam się rozglądać za prezentami, tylko jakoś zdecydować sie nie mogę ;-)

Trzymajcie się dziewczęta ciepło w tę paskudną pogodę (chybaże któraś taką lubi).

reklama
Szwagierka przysłała nam MMS-a ze zdjeciem prezentu dla Filipka- kierownica i jazda jak w aucie hehe :-D a od tesciów ma dostać lokomotywę na torach i organy! o matko moje uszy juz bolą:baffled::-)

ide kąpać glona a potem zakładam seksowną bieliznę i biore się za męża;-)
ciał
miłego wieczoru!

Kucia dla Twojej córeczki z okazji ukończenia 1roczku
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :happy:
:-)

jak po imprezce urodzinowej? widziałam zdjęcia na NK suuuper! :tak:

Czołem dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinguś dziekuje za zyczonka:-):-):-):-):-)

TAK TAK my po imprezie urodzinowej. Powiem Wam że nie było czasu w tych calych przygotowaniach nawet pochwalic sie urodzinkami na BB:-D tyle roboty!!!! Ale zabawa była suuuuuuuuuuper i najważniejsze - dzieci bawiły sie super. Nawet Nel mimo niespodziewanego ostrego kataru przyjeła gości z otwartymi rączkami.
Było super chyba zaczne na takie imprezy chodzić hihihihihihhi Ale ile było przygotowania :szok::szok::szok::szok: dobrze że pomogła mi tesciowa bo bym na pewno utknęła przy robieniu sałatek.
Także reasumując impreza była najlepszym moim z kolei prezentem urodzinowym ( urodzinki mam dzien po Nel 21 listopada ) . Tak jak w tamtym roku dostałam na urodzinki Nel tak w tym dostałam wspaniałą impreze. Niebawem wyśle fotki z dżamprezy....
A dzisiaj niestety dopadło mnie choróbskooooooooooooooo ale nic jutro tez jest dzionek.

A co u wAS KOCHANE ?

http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/nel3

Ostatnia edycja:
witam niedzielnie!

My po imprezie nieco w rozsypce..:baffled:
Zima u nas na całego, sypie śnieg niesamowicie. Filip cały czas w oknie i woła SNIEG!:-D Idziemy potem lepić bałwanka.

kucia super że impreza urodzinwo Nelki sie udała:happy: czekamy na zdjecia! No i wszystkiego najjjlepszego dla Ciebie!:-)
blondi witaj!!:happy: śmiało pisz kiedy tylko bedziesz chciała.

mój łobuziaczek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry