reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam niedzielkowo....

Ja tylko na chwilke - Julka juz mnie gdzieś ciagnie.... :wściekła/y::angry:

Nadal 2w1 ale po wczorajszej wizycie u gina... rowarcie sie powiększa... no to mam czekać... i czekam... :-D:-D:-D

Poza tym OK... Dziecię me wstaje ok 6.00 codziennie a szczególnie w soboty i niedziele... wściec się mozna...

Pa! Miłej niedzieli!:-)

Czyli już niedługo koleny mazurski robaczek wśród nas zawita :-) Dobrze, że wszystko OK. Ja się strasznie niecierpliwiłam pod samą koncówkę a na dodatek Hania stwierdziła, ze u mnie dobrze i jeszcze sobie posiedzi :dry:

Goście pojechali a ja wpierdzielam kolejny kawał ciacha z truskawami :sorry2::happy2:

Witam się w ten śliczny poniedziałkowy poranek :-)
Dziś ostatni dzień dobrej pogody więc POBUDKA!!!
Jadę dziś po południu szukać kiecki do Suwałk. U nas nędza :wściekła/y: Niby do wesela jeszce miesiąc ale znając mój problem ze znalezieniem rozmiaru (i we tu sobie człowieku nie wmawiaj, że gruby jesteś - inni zrobią to za ciebie :confused2:) to zdecydowanie muszę już rozpocząć intensywne poszukiwania...

Hania śpi. Nie mam pojęcia jak nauczyć ją zasypiania w kojcu :confused: Porabać i spalić stare łóżeczko :dry:

hej!! witam i ja! nie było mnie przez dawa dni bo w sobote miałysmy z koleżankami babski wieczór który skonczył sie na disco i do domku trafiłam o 5rano;-) ale było warto:-) przynajmniej sie wybawiłam:-)
Grubelku trzymaj sie! juz niedługo:tak:
Nineczko polecam jechac do arkadii, maja najwiekszy wybór sukien:-)
wklejam zdjecia z wesela gdzie byłam swiadkową:-)
P1000184.JPG

P1010605.JPG

P1000166.JPG

maarta - wygladałaś pięknie :-) Czy na drugim zdjęciu to ty z mężem?
Śliczna sukienka :happy2:
Właśnie do arkadii się wybieramy (szczerze mówiąc średnio znam Suwałki i innych sklepów za bardzo nie znam). Mam nadzieję, że coś znajdę. Chciałabym znaleźć coś prostego, co mogłabym założyć i na inną okazję.
Rany! Pranie mi się kisi od godziny w pralce :dry: Lecę wieszać :happy2:

Witam!!
Nie gniewajcie się proszę że rzadko zaglądam na forum, praca i dom to dla mnie duże wyzwanie i czasami po prostu nie mam juz siły na nic:-(
U mnie wszystko dobrze! Filip ma już dwa ząbki, ostatnio byłam z nim na szczepieniu jest zdrowiutki waży 10kg i mierzy 80cm mój synuś:-D
Marta ładnie wygladałaś!:-)
No u nas przygotowania do ślubu już trwają.. :-) 2go lipca mam przymiarkę sukni.
Pozdrawiam was kochane!

reklama
Nie gniewamy się :-) Tak sobie tylko lubię czasami na was popsioczyć jak tu się za pusto robi :happy2:
Gratulacje zęboli! Chłop jak dąb ci rośnie :happy2: Pstryknij fotkę sukni i wstaw - please. Uwielbiam ogladać suknie ślubne - takie małe zboczenie ;-)

Ależ dziś doła złapałam :no: Normalnie szok.
Oblazlam pół Suwałk i ... gruba du pa jestem. Wlazlam w jeden komplet babciowy i jak zobaczylam rozmiar (44 :szok:) to prawie zemdlalam. Szcerze mówiąc myślałam ze jestem szczuplejsza :zawstydzona/y: W żadnym innym sklepie nie byo na mnie rozmiaru :sick: Buuu... W co ja się ubiorę? Jak ja będę wygladała na tym weselu? Czarna rozpacz...

Do góry