reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

martus zazdroszcze Ci tych zakupow znizkowych dla maluchow:) jakby cos na Maje jednak nie pasowalo to ja chetnie odkupie pare rzeczy hehe

u nas dzis Ola zaszalala i wstala o 4...a ile mi nerwow przy tym napsula to moje...maruda jest jak nigdy...no ale dalej zeby ida...teraz bida zasnela to ja uciekam sie ogarniac i moze na miasto wyjdziemy

reklama
hej
ja wczoraj wcześniej wróciłam- bo już mnie nikt nie słyszał- taką "chrypę" miałam.

Marta- mój miał kilka tygodni taką fazę że wstawał 4- 5 rano a o 8 już drzemka- także masakra była.

A mi się marzy dłuuuuga kąpiel :) ale to tylko jak mały na noc spać pójdzie.

Dzień dobry...

Marta kawa dla Ciebie
kawa.gif
:)
Ja właśnie piję:)

...u mnie pada od samego rana.
Przebrałam pościel ale z praniem będę musiała poczekać do jutra bo niby jutro słonecznie ma być ;-/

Miłego dnia życzę,my dziś pewnie w domu będziemy siedzieć :baffled:

Witam się i ja:) Ja dziś też w domku siedzę Agnieszka może posiedzimy razem?
Jutro mąż wychodzi ze szpitala także chcę trochę ogarnąć mieszkanko bo moje dwa urwisy zrobiły sobie jeden wielki plac zabaw wszystko porozrzucane :)

Jestem jestem...
Z herbatką!!

Bietka wpadnij do mnie jak będziesz na spacerku ;)
Martuś spotkamy się to pogadamy... Może uda mi się coś dla Oli zamówić jakbyś chciała ;)
Mloda to trochę na kąpiel poczekasz ;)
Aga dzięki za kawusię!!
Aaaaa ja dzisiaj zdjęłam wszystkie pościele i od rana prałam :) Dwie pralki miałam :) Bo i gościnną wyprałam...bo niedługo goście sie szykują :)

Necia to posiedzimy w domu razem...;-)
U mnie ciągle pada :eek:

młoda0308 i necia35 dzięki za namiary na fb:) Fajnie :-)
Bietka87 może dołącz do fb?załóż sobie konto...
Marta0307 hej
Ja przebrała pościel a prać nie mogę bo nie chcę w domu wieszać :eek:
A jak powisi taka na dworze to będzie ładnie pachnieć:rofl2:

reklama
A u nas piękne słoneczko potem na trochę pewnie wyskoczę na spacerek z dzieciaczkami bo mi ich szkoda by było żeby w domku cały dzionek przesiedzieli ale puki co siedzę . Marta ja też właśnie pościel piorę :) I ja też chcę namiary na fb :tak:

Do góry