reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej dziewczyny ja tylko na chwile bo nas ciągle w domu nie ma:-p
korzystamy z pogody
ja na fb też nie posiadam konta
wieczorkiem sie odezwe a teraz życzę udanego i miłego dnia

reklama
Witam !a ja jestem na maksa wkurzona na siebie ,zalatwialm paierkowe sprawy w urzedzie skarbowym wczoraj i dzisiaj sie obejrzalam ze portfel tam zostawilam ,ale niestety ktos rąbnal mi razem z dowodem osobistym i nr konta ,oczywiscie od razu zastrzeglam w banku ,bylam na policji ale tylko kazali zglosic do gminy i wyrobic nowy ,jestem tak tym wszystkim przejeta i zestresowana ze niemoge ,jestem totalnie zdolowana jak mi moglo tak sie przytrafic,niewiem po co ja to glowe mam rownie dobrze moglabym niemiec....

Hello !!!
A ja wam powiem, że jeszcze jutro i weekend :-D

Agnieszka pomyślę nad tym prezentem i dam ci znać ;)
Teska ktoś moze odda dokumenty, odeśle czy podrzuci...
Może w tym urzędzie ogłoszenie wywiesić o zaginięciu?
Miałaś tam gdzieś swój nr telefonu? Może ktoś wziął żeby oddać...?

Marto niestety numeru tel niestety tam niebylo ,bardzo watpie ze odzyskam nie wierze ze odzyskam skoro juz bezczelnie ukradl ,niewiele bylo tam wiele pieniedzy ale reszte mogl zostawic,teraz zalatwiam becikowe i te inne to jeszcze to do tego doszlo,staram sie troche uspokoic bo podobno dzieci to wyczuwaja ,ale wez i sie niedenerwuj przede wszystkim na siebie jestem zla jak niewiem co

Teśka kochana no współczuję Ci ale ja wierzę że dowód się znajdzie bo po co złodziejowi Twój dowód! Nie bądź dla siebie taka ostra zdarza się zwłaszcza jak człowiek jest zabiegany ! Trzymam kciuki

marta pomyśl,dzięki wielkie ;-)
Teśka współczuję kochana straty portfela i to wyrabianie od nowa,masakra jakaś,dobrze że konto zastrzegłaś w banku bo by jeszcze Cię oskubali :oo2:
Może znajdzie się ktoś taki kto chociaż dokumenty odeśle,3mam kciuki aby wszystko pozytywnie się skończyło.

Ostatnia edycja:
Dziekuje kochane za mile slowa ,odesle albo nie odesle ale jutro jade wyrobic nowy bo troche czasu trzeba czekac na niego chyba z miesiac a dowod potrzebny bo duzo latania teraz po urzedach ,ale odtad pilnowac bende portfela jak oka w glowie .rzeczywiscie neciu to wszystko przez zabieganie i pospiech ,jestem zalatana i tyle spraw na glowie ,ale nic juz nieporadze trzeba sie z tym pogodzic.

Własnie o to mi chodzi... że ktoś moze wziąć pieniądze czy portfel ale po co mu dokumenty... Może odda

zgadza się,jak jest choć w miarę rozsądny to może dokumenty odda.
kit z kasą choć też szkoda każdej kwoty ale wiadomo dokumenty najważniejsze.
aszszsz to za typ...cięta jestem na takich :crazy:

reklama
teśka ale ci współczuje kurcze teraz musisz znowu latać żeby nowe dokumenty wyrobić a przy małej to zawsze problem.a Nadia już 3 tyg ma ale szybko ten czas leci

dziewczyny a ja dziś ruszam w miasto!!!!!!!właśnie pije sobie reddsa i zaraz będę sie szykować wychodzimy z m do pubu żeby tak sie rozerwać:-Dbartu grzecznie przed chwila zasnąl oczywiscie w huśtawce
miłej nocki

Do góry