reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

jejku Martus ale mi smaka na hamburgera narobilas!!! jutro sobie nie odpuszcze:)

u nas dzien jak codzien, chociaz mi smutno troche bo B pojechal i znowu sama zostalam...do tego moja siostra na Woodstock pojechala i mi nawet jej brak hehe

Olka juz spi, o dziwo bez przebudzen co ostatnio bylo norma..
ja wcinam sobie zapiekanke ze szpinakiem i zapijam Spritem:) no i chirurgow na fox life katem oka ogladam:)

reklama
musisz być wymagająca żeby cie szanowali i słuchali przynajmniej takie jest moje zdanie według mnie powinnaś mieć swoje zasady i i ich przestrzegać na początku powiedzieć na czym stoja i tyle a to czy będą cie lubić to chyba jest troche mniej istotne

dokładnie Aguska. Wolę żeby mnie nie lubili, ale szanowali i nie wchodzili mi na głowę:)
a ja nie lubię fastfoodów hehe... a hamburgery... bleee:D

A ja poszłam po telefon...i zaspokoiłam się dżemem wiśniowym hehe''

Bietka a dla mnie... Może to i nie rozsądne ale ty młoda "pani pedagog" a tu banda prawie pełnoletnich chłopaków... Ja chyba bym poszła w układ partnerski... Wyjaśniła co i jak na początku ale jak tylko by się poczuli zbyt swobodnie i zaczęli łamać "zasady" zacisnęłabym pasa...
Martuś masz nas ;)
Aga oby prognozy na jutro się nie sprawdziły...

Marta ale nie uważasz że potem będzie ciężko zacisnąć pasa? ja myślę że lepiej na początku lepiej zacisnąć pasa a potem popuszczać;) zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, ja sobie mogę planować...;p
Agnieszka dzięki:)

Bietka zależy w jakiej szkole bedziesz uczyła :) No ja np. teraz chodze do policealnej kosmetycznej i tu same dorosłe osoby a niektore nauczycielki to wymyslaja ze szok.a najgorzej to moja sasiadka hehehehe. ale my to weekendowe i wogole.

Miałam cos o sobie napisac ale nie wiem co... moze ze mam synka kory ma ponad 2 latka i od wrzesnia bedzie przedszkolakiem.A ja jestem na etapie szukania pracy. Moze latwiej bedzie jak popytacie a ja odpowiem :sorry2:

Witajcie dziewczyny z rana....
Ale sie wyspałam dzisiaj :) Tylko mąż nie teges bo padłam wczoraj zanim zdążył sie wykąpać <upss>

Strasznie męczący jest dla mnie ten tydzień. Latam z jednego miejsca do drugiego, przeważnie pracuję 2 godz dłużej niż zwykle <zamiast kończyć o 16 kończę o 18>... I tylko czekam kiedy ten tydzień się skończy!!

Wczoraj jeszcze "obkupiłam" trochę moje maluchy w cubusie i h&m... Wyszło mi z metek ponad 800 zł <upss> no ale po znajomościach mam spore upusty, nawet więcej niż 50% <uff>, bo inaczej jakby mąż na konto spojrzał to by było źle hehehe. Zamówienie kuzynka mi za tydzień przywiezie :)

A tu cisza....
Ja sie zbieram, zajrzę pewnie po 10...
Mam nadzieję, ze któraś będzie czekała na mnie z kawką ;)

reklama
Aniu będe uczyć w technikum budowlanym i zawodówce technolog robót wykończeniowych. klasy w większości męskie...
Tobie życzę szybkiego znalezienia pracy:)

Marta mogę kawkę CI dzisiaj postawić;)
ja nie mam konta na fb

Do góry