reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

jejku Martus ale mi smaka na hamburgera narobilas!!! jutro sobie nie odpuszcze:)

u nas dzien jak codzien, chociaz mi smutno troche bo B pojechal i znowu sama zostalam...do tego moja siostra na Woodstock pojechala i mi nawet jej brak hehe

Olka juz spi, o dziwo bez przebudzen co ostatnio bylo norma..
ja wcinam sobie zapiekanke ze szpinakiem i zapijam Spritem:) no i chirurgow na fox life katem oka ogladam:)

reklama
musisz być wymagająca żeby cie szanowali i słuchali przynajmniej takie jest moje zdanie według mnie powinnaś mieć swoje zasady i i ich przestrzegać na początku powiedzieć na czym stoja i tyle a to czy będą cie lubić to chyba jest troche mniej istotne

dokładnie Aguska. Wolę żeby mnie nie lubili, ale szanowali i nie wchodzili mi na głowę:)
a ja nie lubię fastfoodów hehe... a hamburgery... bleee:D

A ja poszłam po telefon...i zaspokoiłam się dżemem wiśniowym hehe''

Bietka a dla mnie... Może to i nie rozsądne ale ty młoda "pani pedagog" a tu banda prawie pełnoletnich chłopaków... Ja chyba bym poszła w układ partnerski... Wyjaśniła co i jak na początku ale jak tylko by się poczuli zbyt swobodnie i zaczęli łamać "zasady" zacisnęłabym pasa...
Martuś masz nas ;)
Aga oby prognozy na jutro się nie sprawdziły...

Marta ale nie uważasz że potem będzie ciężko zacisnąć pasa? ja myślę że lepiej na początku lepiej zacisnąć pasa a potem popuszczać;) zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, ja sobie mogę planować...;p
Agnieszka dzięki:)

Bietka zależy w jakiej szkole bedziesz uczyła :) No ja np. teraz chodze do policealnej kosmetycznej i tu same dorosłe osoby a niektore nauczycielki to wymyslaja ze szok.a najgorzej to moja sasiadka hehehehe. ale my to weekendowe i wogole.

Miałam cos o sobie napisac ale nie wiem co... moze ze mam synka kory ma ponad 2 latka i od wrzesnia bedzie przedszkolakiem.A ja jestem na etapie szukania pracy. Moze latwiej bedzie jak popytacie a ja odpowiem :sorry2:

Witajcie dziewczyny z rana....
Ale sie wyspałam dzisiaj :) Tylko mąż nie teges bo padłam wczoraj zanim zdążył sie wykąpać <upss>

Strasznie męczący jest dla mnie ten tydzień. Latam z jednego miejsca do drugiego, przeważnie pracuję 2 godz dłużej niż zwykle <zamiast kończyć o 16 kończę o 18>... I tylko czekam kiedy ten tydzień się skończy!!

Wczoraj jeszcze "obkupiłam" trochę moje maluchy w cubusie i h&m... Wyszło mi z metek ponad 800 zł <upss> no ale po znajomościach mam spore upusty, nawet więcej niż 50% <uff>, bo inaczej jakby mąż na konto spojrzał to by było źle hehehe. Zamówienie kuzynka mi za tydzień przywiezie :)

A tu cisza....
Ja sie zbieram, zajrzę pewnie po 10...
Mam nadzieję, ze któraś będzie czekała na mnie z kawką ;)

reklama
Aniu będe uczyć w technikum budowlanym i zawodówce technolog robót wykończeniowych. klasy w większości męskie...
Tobie życzę szybkiego znalezienia pracy:)

Marta mogę kawkę CI dzisiaj postawić;)
ja nie mam konta na fb

Do góry