reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie dziewczyny:)
...znalazłam chwilę i zajrzałam do was na watek i widzę nowe osóbki-super!

Ogólnie to mam pyt.podpowiedzcie mi proszę w którym sklepie w Iławie oczywiście mogłabym kupić ładną i elegancja sukienkę na wesele?Muszę kupić dwie a nie wiem w który sklep mam uderzyć.

Pozdrawiam was i życzę miłej środy :-)

reklama
Misia witaj z Nami :) i gratuluję brzusia :) a jak się czujesz w ciąży?
Bietka udanego wyjazdu :)
Teśka mi też się pod koniec baaaardzo dłużyło ale potem jak urodziłam to od tego czasu wszystko się zmieniło wydaje mi się że czas zbyt szybko gna do przodu. Dzieci szybko mi rosną aż za szybko jeden już od września do zerówki a jeszcze nie tak dawno był taki malutki :( drugi bąbelek nie tak dawno się urodził a już biega tak szybko że czasem nie da się za nim nadążyć :)
Marta jak zdrówko mam nadzieje że jest lepiej !!!! a jak ząbki Majeczki? Gratuluję pierwszego dyplomu Jakubka :)
Aguśka ja mam dwóch buntowników a Adaś czasem jak Pawełek chce mu coś zabrać to potrafi tak walczyć o swoje że wypycha go z całych sił a jak nic to nie pomaga to krzyczy :-D i to z reguły działa .
Agnieszka Witaj:) Może przyjedziesz do Olsztyna w Alfie na pewno znalazłabyś coś dla siebie:)
Miłego dnia dla Was :)

Ostatnia edycja:
Agnieszka Witaj:) Może przyjedziesz do Olsztyna w Alfie na pewno znalazłabyś coś dla siebie:)
Miłego dnia dla Was :)
Witaj również :)
Myślałam o Olsztynie ale Olsztyn to ostateczność gdybym w Iławie nie znalazła.
Na pewno będę po jedziemy tam do kina wiec gdybym nie znalazła na miejscu to do Olsztyna zawitam na pewno:)
Myślałam także aby pobiegać po Kwidzynie bo będę u brata ale jak się nie zna konkretnych sklepów to można szukać i szukać...

Hej hej ;-)
nie narzekam , chociaz dzisiaj od rana boli mnie biodro :-(
Nie wiem czy to przez więzadła czy co innego po prostu padam :no:
A trzeba iść na zakupy i stać w kuchni przy obiedzie :-(

Biedulka...3maj się tam:)

Witajcie dziewczyny!
Ale miałam dzisiaj ciężki dzień...sporo spraw do załatwienia.
Dobrze, że mama przyjechała a później maż był w domu, to dałam radę :)
Teraz została mi tylko sterta prasowania :/

Jakubek pojechał do dziadków <czyt. moich rodziców>... Jak stwierdził na pare dni, więc pewnie jutro nie wróci... A ja już za nim tęsknię :)
Maja zasnęła na głodnego...ciekawe jak z jedzonkiem, chociaż przez zęby ma mniejszy apetyt to może dotrwa do rana...

Agnieszka obyś więcej takich chwil znajdowała i zaglądała tu do nas... A sklepy hmmm chyba paryżanka i okolice tak najbardziej... Co do Kwidzyna, to chyba prędzej znajdziesz coś sensownego w Iławie. A kiedy przyjeżdżacie do Pl? <ty chyba teściów masz gdzieś niedaleko mnie?>
Necia dziękuję kochana... Tak już lepiej. Trochę mam jeszcze zatoki załadowane ale już tak nie bolą na szczęście. Majuśka dalej z dwoma ząbkami...górne jedynki na wylocie ale nie mogą się przebić :/

Agnieszka obyś więcej takich chwil znajdowała i zaglądała tu do nas... A sklepy hmmm chyba paryżanka i okolice tak najbardziej... Co do Kwidzyna, to chyba prędzej znajdziesz coś sensownego w Iławie. A kiedy przyjeżdżacie do Pl? <ty chyba teściów masz gdzieś niedaleko mnie?>
:/[/I]

Paryżanka...wybacz Marta ale gdzie jest ten sklep?
Ja w Pl nie byłam już prawie 1.5 roku i pewnie Iława bardzo się zmieniła-nie kojarzę gdzie to jest :zawstydzona/y:
A teściów mam nie daleko Ciebie to fakt,jakieś 5 minut drogi a dokładniej na Baczyńskiego :tak:
W Iławie zawitam z samiutkim początkiem lipca:happy:

U mnie dziś bardzo gorąco,pogoda cudna,aż żyć się chce :-)
Pranie wstawione,muszę dom ogarnąć i do pracy :tak:
Miłego czwartku życzę!

Witajcie!!
My dzisiaj dzień spędzamy poza Iławą,,,
i dobrze troszkę odpocznę i pomyślę bo parę spraw spędza mi sen z powiek...

Agnieszka chodzi mi o sklepy przy głównej tuż za wiaduktem...
A to chyba gdzieś bardzo blisko bo i my na Baczyńskiego mieszkamy :D

dziewczyny ja na chwilę..
odpizę tylko że sklep z sukienkami to eremuska:) w domu pod kasztanem...i hala targowa przy rynku.
czasami można coś fajnego spottkać

potem odpiszę więcej

Witam wieczorkiem...i pytam co tu takie pustki?!
Ja znowu sama...
Mania śpi...
Jakub wyobraźcie sobie jeszcze został u dziadków!!
I jutro znowu trzeba po niego jechać :D

reklama
Witajcie:) Ja dziś z rodzinką u teściów byłam siedzieliśmy u nich na działce :) Pawełek się wyszalał a Adaś wyspał:) Za to jak wracaliśmy to mi wróciła choroba lokomocyjna oj ciężko było ledwo wytrzymałam :( ale jest już ok! Teraz wszyscy śpią a ja buszuję po forum :)
Marta to dobrze że już lepiej się czujesz no i trzymam kciuki by te ząbeczki Majeczce się wreszcie wybiły bo już wystarczająco się biedulka nacierpiała !!!
Dobrej nocki dla Was Mamusie i dla Waszych pociech mniejszych i większych :)

Do góry