reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej:)
Wpadlam na chwile, znow z telefonu musze pisac.
U nas wszystko, no prawie wszystko w porzadku, ale dzis nie mam sily pisac...

Bietka wlasnie o to mi chodzi, plastry super regulują napiecie. Nam zawsze nasza terapeutka z nidzicy dotad kleila ale wiem ze w poradni rehabilitacyjnej w lubawie robia prywatnie, 10zl jedno klejenie kosztowalo jak dobrze pamietam, a nie wiem czy na fundusz tam to robia. W ilawie o tapingu nie slyszalam. W razie czego ja mam swoj plaster, jakbys potrzebowala troche to daj znac.

Uciekam spac do Oli, nie wiem jak jutro bede z czasem to juz dzis kazdej zycze udanego Dnia Matki:)

reklama
spoko ja i tak sobie nie nakleję:) mi kuzyn nakleja... tylko w suszu, i po prosru byłam ciekawa bo w iławie tez nigdy o czymś takim nie słyszałam.

hejka dziewczyny a co tam u was?
U nas ok Bartuś dziś nabił sobie mega guza takiego to on jeszcze nie mial!
mnie coś choróbsko bierze:-(
Marta jak remont no i jak dzieciaczki?zdrowe?
necia jak tam chłopcy?zdrowi?
marta jak Oleńka?
bietka jak tam Marylka?też łobuzuje jak mój Bartek?czy spokojniejsza jest?
Kasia jak Alex?zdrowy?
Ciężaróweczki jak tam wasze brzusie?jedna z was chyba już się rozpakowała przepraszam ale nie pamiętam która:-p
sorki jak kogoś pominęłam
pozdrawiam

Witajcie:) Aguśka mam nadzieję że guz już Bartusiowi znika! U mnie też ciągle coś . Ostatnio Adaś upadając uderzył się o krzesło i myślałam że sobie ząbka wybił bo tak mu mocno krew poszła a okazało się że sobie rozciął nad górnym dziąsłem to wiązadełko (nie wiem czy tak się to nazywa)
Co do zdrowia to Paweł ma jeszcze katar a Adaś jest marudny bo go chyba kolejne ząbki męczą .
Pozdrawiam wszystkie mamusie !!!
A Nasze ciężaróweczki Aniaa Teśka jak się macie? Czyżby Aniaa już urodziła swoje Szczęście?
Marta03 , Marta28, Bietka, Kasia, Agnieszka,Black Opal co u Was ?

Ostatnia edycja:
aguska Marylka ostatnio ma spokojne dni aż się sama dziwię:D jest grzeczniusia ogólnie. zdarzają się napady złości czy histerii ale chwilowe...i rzadko.
ale mam wrażenie że jakiś katarek ją łapie..;/
ale musze się pochwalić , że moje dziecko bardzo bardzo powtarza wszystko co mówimy i naprawdę wyraźnie:)
i sama gada jak najęta:) ostatnio non stop słyszę: jeleń:D
babcia, dziadzia, dzieci, dziecko, ciastko, to wszystko jest na porządku dziennym:)

Bietka to wielkie gratki dla Marylki naprawde dużo mówi:-);-)
Bo mój Bartuś nadal nie jest za bardzo wylewny ale ponoć to dziewczynki szybciej mówia więc sie nie przejmuje:-p
mój to jak mały diabeł wcielony chwilami to aż nerwa dostaje na niego wszędzie wejdzie wszytko zdejmie ale ogólnie jest kochany:-D
Guz zmienia już barwy więc jest ok;-)
zdroweczka dla was i waszych maluchów kochane

Aguska dziewczynki mówią więcej niż chłopcy, a Marylka mówi szybko nawet jak na dziewczynkę..:) słodka jest i mnie zadziwia.... dzisiaj np otwiera książeczkę i mówi: kość. ja takie oczy a ona pokazuje na kość co leży przed psem... pojętne moje dzieciątko kochane;p ale co tu się dziwić- jak była w brzuchu to ze mną całki dzielnie rozwiązywała hehe
sorry dziewczyny, że tak się chwalę ale same wiecie jaka to radość jak dzieciątko coś nowego zrobi:)
Ale np chyba jest mniej sprawna ruchowo hehe. nie włazi wszędzie. na wersalkę owszem, ostatnio na krzesła próbuje, ale tak niezgrabnie jej to idzie;)

poza tym katarek nas złapał... ale mam nadzieję że minie szybciutko.

Marta0307 wzywam CIę hehe... nie udawaj że tak sprzątasz:D
chciałabym, żebyś mi wysłała linka z tą Twoją spacerówką bo nie chce mi się szukać w poprzednich stronach;)
a w czerwcu ja kupuję w końcu nowy wózeczek:)

necia zdrówka dla Pawełka.
oby Adaś znów nie złapał, a jak ząbki mu idą to już w ogóle jest osłabiony co? moja zawsze ma katar przy zębach i tak jest właśnie i teraz chyba bo się ślini niemożliwie

reklama
Co do kataru przy zębach to Bartuś też zawsze ma terz wyszły mu 3 naraz ząbki a z nosa leci tragicznie.
Bietka chwal się chwal;-)masz zdolną córcie więc czemu nie miałabyś się tym chwalić:-D
Bartuś jest właśnie bardzo sprawny fizycznie i do tego silny tak twierdzi nasza pani pediatra:-)zreszta każde dziecię rozwija się w swoim tempie więc nie ma co porównywać tylko trzeba się chwalić nowymi zdolnościami a kiedy dany etap rozwoju osiągnie to przecież nie jest istotne;-)ważne że my mamusie tryskamy z dumy:-)
Zdróweczka chorowitkom życzę

Do góry