reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie Mazurskie Mamuśki!!
Ja mam chwilkę i od razu zaglądam co u was :)

Ania jak się czujesz? Oj to faktycznie...Ja wyniki miałam robione co miesiąc, do tego pełen pakiet zleconych badań...
Necia i jak interweniowałaś w przedszkolu?
Agnieszka fajnie, ze się wszystko wam układa!
Kasia spóźnione sto lat dla Łukasza!!
Marta mam nadzieję że szybciutko poradzicie sobie z problemem nóżkowym... Jak wrócę koniecznie na spacerek musimy się zgrać ;)
Bietka gratuluję zdanego egz... Aaa ja też miałam prawo budowlane ;)

My dzisiaj po długaśnym spacerze jesteśmy...
Ja do Iławy mam zamiar jechać w czwartek i mam nadzieję już za jakieś sprzątanie się zabiorę, tym bardziej, że jutro wstawiają nam okna... Ufff wreszcie coś się rusza... Oby już koniec był blisko!! Później chyba pomalujemy dwa pokoje... Ale to już na miejscu :)

reklama
Witajcie.
A co tu taka cisza?
Ja dzisiaj sama z dziećmi siedzę w domku, bo rodzice wyjechali... Która wpadnie na kawkę?!
Dziewczyny mam pytanie. Macie jakieś godne polecenie gospodarstwo agroturystyczne? Jeżeli tak podajcie namiary...

Hej kochane.
Widzę, że ładna pogoda działa, bo cisza tu:) Ja zabieram się za prasowanie i pakowanie torby dla Łukasza do szpitala. Mam nadzieje, że szybko wyjdzie.

Marta03, czyżbyś wybierała się na agrowczasy?:)

Kasiu ja tez mam nadzieję, ze szybko męża w domku będziesz miała!!
A co do agrowczasów, to właśnie się z mężem zastanawiamy... Bo nad morze Majkę ciągnąć...trochę mija się z celem, tam mamy zaplanowany weekend. W góry za daleko... Zostaje jezioro i agroturystyka...
Ale zanim coś wybiorę muszę się zorientować... :)

Dzień dobry!!!
Co tu taka cisza! Nie będę imiennie przywoływać ale odzywajcie się dziewczyny.
Ja dzisiaj się lenie, umówiłam się z koleżanką na kawke i jeszcze muszę wyjść na miasto mamie na jutro prezencik kupić.
A jutro ruszam do iławy i zaczynam sprzątanie. Jutro jeszcze te zamknięte pomieszczenia, czyli dzieci pokój i wojny pokój (czyt. sypialnia). Myślę pracy jeszcze jest do piątku a na weekend zaplanowałam malowanie, ale to zależy od tego jak m pracuje.
Ok ja zmykam się ogarnąć... Bo siedzę i z kom nadaje :)

Ostatnia edycja:
Marta widziałam, okna wczoraj wstawiali;)
Ja najgorzej nie lubię sprzątać po remoncie....

co do agroturystyki nie mam pojęcia...

Mi się marzy morze rodzinnie w tym roku i szansa jest, że się w końcu uda :)

Teściowa pojechała. z jednej strony szkoda, bo naprawdę dużo mi pomagała...
ale z drugiej trochę już byłam zmęczona:)

aha. Moje dziecko wstało dzisiaj 5.5:-( a teraz sobie odsypia. a ja nieprzytomna. zdrzemęłam się chwilę ale wstałam obiad robić

Ostatnia edycja:
Bietka tak wczoraj wstawiali okna. Jeszcze w przyszłym tygodniu dowiozą parapet do d pokoju. Co do sprzątania to aż się boję. Mąż mówi że masakra...no nic przekonam się jutro co mnie czeka.
My nad morze jeździmy co roku. I teraz też pewnie. Ale myślałam nad jakimś urozmaiceniem...tylko jakoś nic nie wpadło mi w oko. A gdzie nad morze się wybieracie! My przeważnie do krynicy jak dzieci małe, teraz o władysławowie myślimy.

Ostatnia edycja:
my do krynicy na pewno nie... mąż kiedyś mówił gdzie, ale już nie pamiętam;) jakaś dziura w każdym razie :D

reklama
Do góry