reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Necia mały mi śpi tylko raz w ciągu dnia i spi około 2 h a pada wieczoram na nos a i tak wcześnie wstaje.
teśka ja rodziłam w styczniu więc upały mi nie dokuczały ale nogi i kręgosłup owszem.Co do infekcji to sie nie martw prawie każda cieżarna coś tam ma ja miałam na początku ciąży i szybko mi przeszło a potem przed samym porodem ale też tabletki dostałam i było ok;-)
No kochana w lipcu na wesele to wyzwanie już będzie;-)

reklama
hej cos zle napisalam ,4 czerwca to wesele a nie 4 lipca ,no juz w lipcu to nawet bym niezamierala sie wybierac,necia coreczka bendzie:)

Aguśka w takim razie musisz czekać aż Bartusiowi się przestawi :) dzieciaczki to mają te swoje etapy w życiu:)
Teśka dziewczynka powiadasz :) też chciałam dziewczynkę a mam dwóch a nawet trzech mężczyzn licząc męża :-D także w tej rodzince jestem rodzynkiem :-) i już tak zostanie

Jesli sie niezmieni to chyba zostanie Nadia ,myslalam jeszcze nad wiktoria ale jednak sklaniam sie bardziej ku nadi chodz niektorzy roznie reaguja na te imie .a co do wesela to i tak napewno nie dam rady wysiedziec calego ,zreszta z tego co wiem nie bende jedyna ciezaroweczka na tym weselu ,jedynie tylko najbrdziej zaawansowana bo to juz bendzie 8 miesiac:shocked2:jeszcze zreszta zobaczymy jak sie bende czula .necia pomysl ile prezentow cie czeka prezentow na dzien kobiet jak chlopaki podrosna he he:-D

Teśka mi się bardziej podoba Nadia niż Wiktoria :) a ja gdybym miał córcie to dałabym jej na imię Lenka :) i imię Hania jeszcze mi się zawsze podobało :)

Czesc dziewczyny

Bietka jak tam samopoczucie?
Necia czuje sie w miare dobrze choc bole kregoslupa mi dokuczaja w nocy cierpie na bezssennosc a oglonie to szczerze powiem ze pierwsza ciaze lepiej znosilam niz ta.Pocieszam sie ze jeszcze tylko 5 tyg :szok: i bedzie po wszystkim:tak:
A co do imienia to nasza corcia bedzie miala na imie Lenka :tak:ogolnie jest ciezko wybrac imie dla dziewczynki jest przesyt w Wiktoriach,Oliwiach,Ameliach

Teska tez nam sie podoba to imie ale juz od samgo poczatku cora wola ze bedzie Lenka tak jak powiedzielismy na poczatku i tak juz zostanie :tak:
My tez mamy wesele z tym ze w lipcu bardzo chcialibysmy poleciec ale wszytsko zalezy czy corci zdarzymy wyrobic paszport

Ja wczoraj mialam busy dzien najpierw pol dnia spedzilam w ogrodzie sadzac kwiaty:tak: a pozniej znajomi przyjechali kolo 23 na nasz czas dopiero pojechali a ja dzis ledwo zyje wszystko mnie boli...cora w nocy 3 razy sie budzila z placzem nie wiem czemu:baffled:

Udanej niedzieli zycze:-)

A mi objawy typowo grypowe przeszły, ale w nocy już spać nie mogłam przez ból żołądka:( i tak jest do teraz. cały dzień zwinięta w kłębek ech. jutro musze do lekarza. bo łykam nospę za nospą i nic....
zaraz idę się myć i może uda mi się zasnąć.
Całe szczęście że mąż był przez weekend w domku, to się zajął córeczką. doskonale sobie poradził, także jestem z niego dumna.
Dziewczyny Lenka ładnie i Nadia ładnie:)
życzę wam szczęśiwego rozwiązania....
Necia może jeszcze kiedyś najdzie CIę ochota na córeczkę, kto wie;P

Bietka zdrówka dla Ciebie !!!
A co do córci to ochotę to ja mam bo mi nawet już tęskno się robi za takim maluszkiem bo mój Adaś i Paweł to już duże chłopaki :) ale boję się bo co ciąża to ciągle było coś niepokojącego no i nie chcę kusić losu :(
Aniaa 5 tyg szybko zleci a co do bezsenności to w ostatniej ciąży też tak miałam i bóle kręgosłupa i strasznie szybko się męczyłam !Ale najgorsze dla mnie było zostawić mojego Pawełka jak szłam już do szpitala :( jak wychodziłam to beczałam to było dla mnie naj naj trudniejsze

reklama
hej:) wpadlam tu z mysla ze bedzie duzo do czytania, ale na szcvzescie sie mylilam i wszystko poczytalam:)

Necia gratki dla Adasia:) pewnie dumna z synka jestes:)

u nas wszystko ok, jedziemy do gastrologa jutro, trzymajcie kciuki za wyniki, bo jutro bedziemy odbierac te z ostatnich badan. oby wszystko bylo dobrze...pogoda ladna wiec prawie caly dzien na dworku spedzamy, zawsze gdzies sie pojdzie...

mam jeszcze sprawe...mamy na kwietniowkach dziewczyne, Judyte ktora ma corcie w eiku Oli, dokladnie miesiac mlodsza bo urodzila sie 3maja 2010. Zosia (coreczka Judyty) jest chora...ma raka, nowotwor zlosliwy neuroblastoma :( Zosienka od listopada praktycznie jest w szpitalu, przeszla kilka chemioterapii, pare dni temu autoprzeszczep szpiku... jesli ktoras z Was moze jej pomoc, chocby oddajac krew albo puszczajac info o Nich dalej bede bardzo wdzieczna. Judyta sprzedaje tez wlasnorecznie robiona bizuterie, wiadomo liczy sie kasa, tata Zosi jest na urlopie bezplatnym, Judyta nie pracuje. sytuacje maja ciezka ale wiadomo-walcza teraz o zdrowko Zosi, wszystko inne schodzi na dalszy plan.
tu macie link do watku o zosi https://www.babyboom.pl/forum/mozes...stoma-zlosliwy-nowotwor-mojej-coreczki-50496/

jesli ktoras bedzie mogla pomoc to bede wdzieczna a Judyta i Zosiak napewno jeszcze bardziej.

Do góry