reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej!! I my sie meldujemy!!! Dzisiaj troszke chłodniej ale i ak cały dzien bylismy na spacerze, zaraz też idziemy!!
Nineczko trzymajcie si Kobitki, zdrówka zycze i dużo spokoju!!!
a co do motorli v3 to nie jestes pierwsza , klku mich znajomych juz wsadzało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na ten tel.
Madzia fajnie ze sie odezwałas!! Pozniej jeszcze zajrze!!

reklama
hej hej!!! czemu tu nikt nie zaglada?? wiem ze sa problemyz bb, cos tam zmieniaja ale czasami mozna wejśc, a tu cisza:-(
nie wiem czy pozniej uda mis ie jeszcze tu zajrzec, jutro rano wyjezdzamy za Warszawe na zjazd kwietniówek, bedzie fajna imprezka. Oczywiście Antos jedzie i mąż też:-)

Pół dnia próbowałam się tu dostać :wściekła/y: Na dodatek padło mi łącze usb, nie mogę zrzucić zdjęć z aparatu a potem przez godzinę (!!!) nie mogłam wyłączyć komputera. A że ze mnie blondyna to dopiero po telefonie do M. wyłączyłam listwę i problem z głowy.
Dziś wyczułam u Hani ostry ząbek - właściwie to jego czubeczek. Prawie tego nie widać ale to już znak, że niedługo...

maarta - miłej zabawy!!! Listopadówki też organizują zjazd ale ja nie mogę niestety jechać :-( za daleko i nie na moją kieszeń :no:
Czekam na opis wrażeń ;-):tak:

dzien dobry :-) moze troszke nie dokladnie z tematem, ale potzrebuje pomocy :-( poszukuje dobrego gin w Olsztynie, takiego ktory zna sie na problemach kobiety(np> z zajsciem w ciaze), nie ma problemow z dawaniem na wyniczki, nie jest wulgarny ( bo z takim sie juz spotkalam) i dziekuje grugi raz nie chcem :-( jakbyscie mogly mi pomoc i kogos polecic :tak: pozdrawiam i zycze milego i owcnego dnia

Witaj! W Olsztynie nie znam żadnego niestety :no: Ja jeżdżę do Ełku prywatnie do dr Kucharczuka i jemu stawiam śmiało 6+ :tak:

Ależ tu nudą wieje! Kinga, MADZIA, Grubelek,natala - gdzie jesteście?
Czuję się taka samotna chlip chlip :-(
Dziś wieczorem wraca M. I od dziś znów nie muszę kąpać małej (wierzcie albo nie ale całkowicie wyszłam z wprawy :zawstydzona/y:). Ale muszę wam powiedzieć, że to "sam na sam" z Hanią dobrze mi zrobiło. Wcześniej wpadłam w rutynę i zauważyłam, że więcej uwagi poświęcam czynnościom opiekuńczym niż byciu z nią całą sobą. Teraz kocham ją jeszcze bardziej ( o ile to możliwe ;-)).

witam
nineczko nie chlipaj ide z odsieczą.
nata cieszy sie pewnie męzowym .....ja dopiero uczynie to za tydzien.
marta baluje juz pewnie z kwietnióweczkami
a grubelek ??????????????no własnie.....??????????moze juz powoli zbliza sie godzina ,,0"?????

nineczko - krótka rozłaka jak najbardziej jest wskazana ale na dłuzej nie polecam to poswiecanie uwagi czynnoscia opiekunczym mi juz wychodzi lekko bokiem ;-);-);-);-);-)a kocham córke bezgranicznie. ehhhhh jak ona juz bajerancko sie tuli. taka mała pannica sie z niej robi . niestety naskarżyła na nia dzis niania. maja ugryzła ja w ręke.bo chciała kobita ja przebrac w srodku zabawy . na szczescie obróciła to w zart i chyba nam nie ucieknie bo nieoceniona z niej kobita

meggie co do gina nie znam w olsztynie . moze grubelek jak sie pojawi cos ci poleci bo ona z olsztyna wioec pewnie najbardziej w temacie. ja mam niemiłe wspomnienia z poczatku ciazy przez lekarza i zmieniłam go szybko na innego........a czekaj byłam raz u dr. kuli ?on przyjmuje prywatnie na partyzantów na przeciwko komendy i był spoko . i ma dobry sprzat ale i dobrze sie ceni:eek:
no nic bede sie odzywac. napisałam sie mam nadzieje ze nie wetnie mi posta jak ostatnio

Majunia to mądra dziewczynka :tak: Kobita nie wie, że do psiej miski i rozbawionego dziecka łap się nie pcha :confused::-D
Dobrze, że Hani dopiero jeden zębol wyłazi ale coś czuję, że niedługo i ja taka pogryziona będę chodziła :dry: Hania nienawidzi ubierania :baffled: No normalnie tragedia, tak się drze jakbym ją mordowała :szok:
Wrócił M. i od razu nadał małej nowe przezwisko (w związku z ząbkowaniem) - kasownik :dry:
Zadzwoniła do mnie teściowa i złożyła życzenia z okazji dnia dziecka :baffled: Nie dla Hani tylko dla mnie :eek: Cieszyć się?

Grubelku!!! Czy ty już czy jeszcze nie? Odezwij sie proszę, bo się martwimy o ciebie :confused:

Grubelku - a może ty już nie grubelek a chudzielec? Oj dopiero teraz do mnie dotarło, że twoje szczęście już tak bliziutko :-)

reklama
Hej, hej. I ja sie w końcu pojawiam... :-)
Madziu masz oczywiście rację :tak: Trzeba się nacieszyć chłopem... Jest juz tydzień i przez ten czas zrobilismy gruntowny remont naszego pokoju. Wymienilismy wszystkie meble i telewizor :cool2: W nastepnym miesiacu wymienię jeszcze karnisz i kupie zasłony z woalu... Bedzie cacy :-):-):-)

Amelusia ma sie dobrze. Wyszedł jej czwarty ząbek ;-)

Chyba sie obudziła... Slychac cos z za drzwi. Pedze.
Bede juz miala wiecej czasu to postaram sie wpadac do was czesciej.
pa

Do góry