reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

post nr 800 :cool2::cool2::cool2:

Super ale jak tak dalej pójdzie jak jest teraz to długo nie pociągniemy :no: Prawie nikt się nie odzywa... Ja wiem, że pogoda super i wszystkie (no prawie - Amelciu zdrowiej szybciutko!!!!) na dworzu ale chociaż pościk...
Grubelku -dobrze sie domyślam, że ten zły dzień ma coś wspólnego z porą o której piszesz :confused:

reklama
Witam o poranku....:-)
No tak nikt nie zagląda.... pogoda piękna to się nie chce.... ;-):-p

Hehehe Nineczko spać nie moge, boli mnie kręgosłup, i mam juz dość... 9 m-cy to za długo ;-) uwielbiam dzieci i mogłabym ich mieć stado ale ten okres 9 m-cy jak dla mnie wcale nie jest piękny ;-)... wiem ze moga mnie zlinczowac kobiety które chciałyby byc na moim miejscu, ale ja naprawde nie mam siły.....

Odzywac sie dziewczynki. Miłego dnia! :-)

witam i ja
zaraz uciekamy na spacerek
grubelku nie zazdroszcze pogody :wściekła/y:u nas zawsze przegiecie musi byc w jedna strone albo za zimno albo za gorąco.
maja wstała o 8.30 wiec nici ze spanka w dzien . ja dzis na 14.00 do pracki :eek::eek:ciekawe co załoze na sibie :-pw takie gorąco ....JAPONKI i BIKINI:-D:-D:-D:-Dto by sie szefowa u7cieszyła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ide zrobie zakupy i przewietrze ternita małego .:-):-)nawet nie ma apetytu bidulka i nawet nie ma co sie dziwic ;-)

witajcie! sorki ze żadko zaglądam ale zabiegana jestem ostatnio....
U nas sliczna pogoda w Iławie, czesto spaceruje z Filipkiem:-)
Pozdrawiam was dziewczyny! Buziaki!

Fifi na spacerku

:eek:ciekawe co załoze na sibie :-pw takie gorąco ....JAPONKI i BIKINI:-D:-D:-D:-Dto by sie szefowa u7cieszyła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D
a ja wystepuje w spodenkach męża i jego koszulce... w swoje sie nie mieszcze... :szok::szok::szok: i Julka biega w samym body.... bo zapomniałam Wam napisać że od wczoraj jest ze mną w domku... i jest bardzo grzeczna.... co prawda cały czas woła "mama" i chce robić ze mną wszystko ale jestem szczesliwa.....

Natala trzymamy kciuki, zebyscie jak najszybciej wyszły ze szpitala zeby Amelcia była zdrowa!!!
Wrócilismy po włóczedze, wyjechalismy na wies na kilka dni:-) było superr, opaliłam sie na bronz, Antos tez, całe dnie na podwóreczku, wieczorem grill, piwko, zyc nie umierać, foteczki wkleje pozniej, teraz ide spac bo padnieta jestem.Słodkich snów!!!

Witajcie.Wróciłyśmy dziś do domu w końcu. Amelka od razu poczuła domowy spokój i klimat i zasnęła. Ogarnę sie tu trochę i wieczorkiem wpadnę coś tu do was naskrobać, miłego dzionka.papa

Witam!
Ale pustki.....:eek::confused::sick:
Gdzie jestescie?
Natala koniecznie napisz jak Amelcia...
Maarta zdaj relacje z Waszego wypoczynku.. czekamy :tak:
Nineczko hop hop! Gdzie jestes? :confused::confused:

U mnie OK! Od przedwczoraj mam jakieś skurczyki... ale to jeszcze nie to... torba do szpitala spakowana i czekam.... :-)
Miłego dnia! :-)

Witajcie dziewczynki :-)
Nie odzywałam się, bo obie z Haneczką jesteśmy chore - ropne zapalenie gardła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj ja 38 gorączki a dziś rano byłam u lekarza z Haneczką :no: Cholera by wzięła tych moich gości - to od nich sie zaczęły te choróbska :wściekła/y: Mała przysypia cały dzień, paskudnie kaszle, nie ma humorku (dobrze chociaż że nie marudzi mój aniołeczek). A cioteczka zadowolona zasuwa po domu i nap...la: "ja tak mówiłam, ze paskudnie kaszle", "a nie mówiłam, że chora będzie?", "bo wam tak strasznie ciepło!" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No żesz... Toż nie będę w 32 stopnie dziecka w polary ubierała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Później was podczytam i się odezwę. Teraz idę się wyżyć na spacerku...

reklama
Do góry