reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Zaglądam i zaglądam a tu wieści od natali nie ma :-:)confused:

Od maarty w sumie też :-p;-)

W sobotę jedziemy na bierzmowanie do Białegostoku, oglądam dziś prognozę i oczywiście - jak ja wyjeżdzam pogoda musi być do (_I_) :wściekła/y: A miałam nadzieję na spacerek z malutką po Plantach :-(

Chociaż dziś pogoda była super i spacerowałyśmy pół dnia :cool2: Ja chcę tak częściej !!!

Idę spać chyba bo padam na twarz, pewnie z braku cukru heh heh :-p

witam was w samo poopołudnie
natala sie nie odezwała . marta tez nie .:-(mam nadzieje ze to tylko z braku czasu
a reszta co dzis milczy???:wściekła/y:zaczyna sie pznów przestuj w pisaniu :no:
ja dzis na 14.00 do pracy wiec lipa :-pzniakm pa

Jestem, jestem :-)

Wróciłam niedawno ze spacerku, nakarmiłam małą, ululałam, przygotowałam ziemniaczki i pstrąga na obiad (mniam mniam) i mam wolne :cool2:

Hania dostała dziś od "ciotostwa" chodzik :baffled: Tragedia :baffled: Już taki szajs, że szok :no: Pięknie podziekowałam ale jak tylko wyjadą to chowam głęboko. Głośne to jak diabli (w całym domu melodyjki słychać) a najgorsze jest to, że baterie wkłada się na wierzchu blatu, między zabawkami :baffled: Chwila moment i dzieciaczek je zeźre :szok: Jak oni dopuścili taki chłam do sprzedaży :wściekła/y: Ciocia się nie zna (66 lat na karku, za jej czasów takich nie było) to kupiła i wywaliła pieniążki w błoto. Firma Eurobaby = sit

Matko, mam nadzieję, że Amelki nie położyli do szpitala (tfu tfu), że natala tak długo się nie odzywa :no:

Znowu gadam tu sama do siebie :-:)no:
I tak mi smutno, tak mi źle z tego powodu :sick: ;-)

Nie chcecie gadać to nie! Idę spać :-p

hej!!! witamy porannie!!! taz witam sama bo moje dziecko jeszcze spi, ostatnio bardzo ładnie mi sypia, zasypia o 19-30 i spi do 830 rano, zero pobudek w nocy. Więc i my i Antos sie wysypiamy. Przez ostatnie dni ogarnąl mnie szał zakupów, kupuje wszystko, dosłownie, kupiłam juz 2 pary butów, spodnie, 4 bluzeczki i 2 torebki, teraz bede musiał to pokazywac mężowi stopniowo bo facet sie chyba załamie. Ale to jeszcze nie koniec, dzisiaj ide znowu, po suknie balową, pani w pewnym sklepie miala mi ja sprowadzic, mam nadziejej ze doszła. bede świadkowa na weselu u meza siostry, szykuje sie wielka imprezka na 200 osób, wesele bedzie w Augustowie a poprawiny na drugi dzien na statku, ech..... Antosia zostawiamy na 2 całe dni u ciotki, nie bedziemy go ze soba ciagać, tymbardziej ze jako swiadkowa i tak nie miałabym czasu nim sie zająć.
ja tu o imprezce a jestem ciakawa co u Amelci????

reklama
Wow maarta - super imprezka cię czeka :tak:
Ja też wkrótce rozpoczynam poszukiwania sukienki na wesele kuzyna. Nie będzie lekko oj nie będzie :no:

natala - :confused::confused::confused:

Do góry