reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Dzięki Dziewczyny za miłe przywitanie;-) Trochę czasu mi zajmie żeby Was nadrobić i się zorientować:tak:

Kilka słów o sobie:
Jak widać jestem mamusią dwóch chłopaków, jeden większy urwis, drugi grzeczniejszy, no ale równowaga w przyrodzie musi być;-)
Mieszkamy i pracujemy w Olecku, Antoś chodzi do przedszkola, Piotruś z Nianią siedzi w domku.

A co do planów na niedziele to hmmm dzisiaj odpoczywamy, wczoraj mieliśmy akcję sprzatania podwórka, wygrabiliśmy , posprzątaliśmy po piesku;-) generalnie wszystko przygotowane, zeby dzieciaki mogły sobie sami się bawić przed domkiem.
Ręce mi odpadają hehe
Zatem dzis leniu****emy, miłej niedzielki:tak:

Kinga a jak Wasza psinka sie nazywa?? Widzę, ze to najlepszy przyjaciel Filipka:-)

reklama
My dzisiaj aktywnie.
Chyba pójdę z maluchami do kościoła <chociaż nie chce mi się :/ >
Później pojedziemy nad jeziorko zobaczyć co tam się dzieje i zajedziemy do restauracji na obiadek...dzisiaj maż zaprasza :D
Po południu mamy gości u siebie...
Zastanawiamy się też nad basenem i mc <też w Ostródzie> dzisiaj... tylko mała się coś smarka <chociaż mi to na jakąś alergię wygląda> a pierwszy raz chciałabym ją zdrowiutką wziąć...

Maatra no to porządek na podwórku macie... Fajnie mieć takie miejsce, gdzie można dzieci puścić żeby się pobawiły

a ja dzis sie za sprzatanie biore...w srode Olka ma urodziny, spodziewam sie ze ktos wpadnie wiec porzadek musi byc:) a na 10.45 ide z Olka do kosciola:) myszka juz harcuje po lozku, cwiczy obroty i coraz lepiej jej to wychodzi.
ja uciekam sie ubrac, bo juz czas najwyzszy:)
a mc donald'sa sama bym zjadla:)

Witajcie

maarta100 witajjjj :)

marta0307 dzięki za pamięć:)

U mnie wszystko ok.
Jest weekend więc odpoczywamy całą rodzinką.
Dziś jedziemy na ostatnie zakupy przed wyjazdem do Hiszpanii.
Pogoda cudna:)

aaa...dziś 3go kwietnia obchodzony jest w Anglii Dzień Matki i z tej wspaniałej okazji dostałam od mojego syna piękną kartkę z własnoręcznym podpisem i kwiatka :happy2:

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej niedzieli!!

Ostatnia edycja:
matra100 pies ASLAN :) świetny jest! Filip go uwielbia my też ;) teraz skończy 5msc w kwietniu.. jeszcze szczeniak ale duży skubaniec.

agnieszka widziałam prezent na Fb ładny podarunek od synka. Ja dostałam laurkę i kwiatka od Fiolka:)

kawusia wypita...
pogoda dopisuje i oby tak dalej:)

A ja tu widzę że dziewczyny chyba odpoczywacie :-)
Bartek zasnął jakiś marudny by już od 17 nie wiem jakiś też ciepły był ale temperaturki nie ma.Chyba zębolki mu idą ale kto wie kiedy wyjdą :dry:
Ja dziś jadłam za dwoje czuje się jakbym miała zaraz pęknąć ale myśle że to dobrze bo muszę rozepchać sobie trochę brzuch i przytyć:tak:
Miłego wieczorku

Hej kochane.
Witam się po 2 dniowej nieobecności.
Wczoraj miałam dzień smutny i wesoły za razem. Smutny, bo pogrzeb dziadka był naprawdę bardzo wzruszający, zjechała się rodzina z całej Polski i długo zeszło, zanim wszyscy się przywitali i wymienili choć kilka słów. Roczek zaplanowaliśmy na 16, ale niestety do domu zjechaliśmy na 17 więc goście przyszli o 18 i nawet trochę pomogli w przygotowaniach, więc nam sprawnie poszło. Alex był tak zadowolony, że jak zasnął o 20 to spał do 1 w nocy i całą imprezę praktycznie przespał:) No i jak już się dowiedziałam, mój jedyny syn zostanie...księdzem:) Położyliśmy mu książkę, pieniądze, kieliszek i różaniec, na który rzucił się od razu tak, że omal się nie przewrócił:) Potem jeszcze wziął banknot i wszyscy się śmiali, że jako ksiądz trafi do bogatej parafii:) Ogólnie było bardzo miło i roczek jak najbardziej udany.
Przepraszam, że nic wam nie odpiszę na posty, ale nie mam czasu nadrobić. Zauważyłam tylko nowe mamusie więc witam i cieszę się, że do nas dołączacie:)
Miłego wieczorku:)

reklama
Do góry