reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie!!
My dzisiaj po zakupkach i po obiadku u rodziców :)
Dzieci nam się wyspały w drodze powrotnej :)
Teraz muszę się wziąć za sprzątanie, bo na jutro umówiliśmy się z kuzynką jej mężem na kawkę u nas...
Mają córkę miesiąc młodszą od Jakubka to się dzieci pobawią, bo już chyba ze dwa miesiące się nie widzieli :)
No a z rana chyba do Siemian pojedziemy zobaczyć co tam słychać.. :)

Marta super, ze Oleńka dobrze.. Na urodzinki mam nadzieję już zapomnicie o chorobie a ząbki będą już wybite!!
Maarta100 witaj!!
Kinga chyba się minęliśmy w galerii ;) Sto lat dla mamy!
Aguska no to się wyszalałaś!! Najważniejsze, ze wypad udany a i czasem dobrze jak mąż trochę zazdrosny jest :D
Kasiu mam nadzieję impreza udana, pomimo okoliczności... A Alex zadowolony!!
Bietka... wagarowiczko :) Jak tam wyjazd do rodziców?
Necia, Agnieszka co u was?

reklama
marta03 możliwe że się mineliśmy widziałaś nas? :)

my już po urodzinkach, miło było. teraz z psem na długi spacer nad jezioro i potem relaks przy piwku

Kinga nie widzieliśmy was... Ale pisałaś, ze z rana będziecie...
My byliśmy około godz 11 i dość długo chodziliśmy ;)

Maja w łóżeczku, M. kąpie Jakubka... Zaraz będzie relaksik :)

Oj przepraszam Was dziewczyny ale nie mam czasu by czesto zagladac :( Jestem z suwalk ,pracuje i wychowuje samotnie swoja najukochansza ,,kruszynke" Pauliske :)Widze ze czesto tu bywacie i wymieniacie sie doswiadczeniami i nie tylko:) Fajnie ze istnieje takie forum da mam:D Pozdrowienia i buziaki:)

pewnie im więcej tym lepiej:)
witam kolejną Martę i Ewelinę:)

u rodziców super.mała dużo na dworku, usmolona, ciągnęła do kurek, piesków, potem w piaskownicy smakowała piach hehe
teraz już słodko śpi zmęczona
a pogoda cudna!!!!!!!!!

Witajcie :) Troszkę mnie tu nie było ale już przeczytałam zaległą lekturę
Kasiu współczuję z powodu śmierci dziadka i wszystkiego naj naj dla Twojego syneczka !!!!
Marta cieszę się że z Olą jest już lepiej i oby już się choróbsko od Was odczepiło !!!
Bietka no to Marylka miała dużo atrakcji :)
Ewelina witaj i pisz jak będziesz miała czas
Aguśka ja też tak chcę :)
Marta03 dziękuję za pamięć :)
A ja byłam kilka dni u mamy z dziećmi a mężuś został bo pracował na nocki ! Troszkę odpoczęłam ale nie ma to jak u siebie :) choć moja mama jest najcudowniejszą kobietą pod słońcem :)
Buziaki dla Was a największe dla Waszych Dzieciaczków :)))

reklama
Do góry