reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
witam kucia
pisz duzo i czesto
znikam kąpac potworka;-) pogoda dzis była do dupy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Madzia widac na zdjeciach jak Ci corcia wyrosła, ale dzieci szybko sie zmieniaja. Fajne zdjecie w foteliku samochodowym, pamietam jak Antek był taki malusi i tez przezabawnie wygladał:tak: a na drugim faktycznie wyglada jak Pudzian:laugh2: :laugh2: :laugh2:
a ja dzisiaj byłam na zakupach w Ełku, musze znalezc jakas suknie bo 9 czerwca bede swiadkowa na weselu, załamałam sie, po pierwsze nic nie ma po drugie mam miec jasna suknie i we wszystkich wygladam jak kluska a po trzecie to znowu przytyłam, mogłam ogladac sukienki w rozmiarze 40-42:-( w wiekszości 42, tyłek mi urósł:-(

Witajcie Kochane :-)
Cały dzień jakiś zalatany miałam, a tu widzę się dzieje... :tak: Tyle napisałyście dziś ze hoho :cool2: Az nie nadarzam podczytywać was :laugh2:

Ja nie miałam problemu z nocnymi karmieniami bo Amelka od urodzenia przesypiała całe noce :cool2::cool2: Dziś tylko dala mi popalić bo dostała w nocy gorączki na zęby i strasznie płakała... Spalam zaledwie godzinę.

Pogoda faktycznie okropna i z moim szczęściem oczywiście złapał mnie największy deszcz... :dry:

Madziu ta Twoja Majunia to jest dosłownie prześliczna :laugh2::laugh2: Nie mogę sie napatrzeć na te zdjęcia. Uwielbiam takie małe szkraby. :-p

Witaj w naszym gronie Kucia :tak: Zapraszamy serdecznie do pisania... Dużo i często :-) Zobaczysz jak fajnie jest zawiązywać takie przyjaźnie :tak:

mogę sie wam jeszcze pochwalić ze zakupiłam dziś piękna nowa kanapę. Jest duuuuża i wygodna :-) Musze tylko poczekać kilka dni ponieważ jej kolor jest zielony w bardzo ładne wzorki (jakby tłoczone) i zamówiłam inny kolor tapicerki (bordo z głęboką żółcią) :laugh2: Bedzie pięknie w naszej sypialni :-)

Nagryzmoliłam trochę i mykam do łóżeczka, rano muszę wstać o 5 bo o 6 wyruszam z Amelka do Olsztyna do szpitala (kolejna kontrol) :baffled:
dobranoc

dziekujemy za komplemeta:zawstydzona/y:

natala ....tata wraca to i kanapa nowa do sypialni ;-) ;-) ;-) :-D :-D

maja dopiero zaneła . a mi sie nic nie che a chociaz zjadłabym jakiegos toscika ....tylko kto mi zrobi ?nie ma męża nie ma kolacyjeck .a moze to i dobrze:laugh2: :laugh2:

Witam z rana....:-)

Natala powodzenia na kontroli.... :tak: no i pochwal się ta kanapą... fotka jakas by się przydała... ;-) :-)

Madzia nie ma kolacyjek :confused: :confused: :confused: :baffled: oj niedobrze padłabym z głodu :-D
U mnie dzis piękny dzień sie zapowiada... zobaczymy co bedzie dalej...
Julka pokasłuje i mnie gardło pobolewa.... to chyba po tych ostatnich spacerkach w taką pogode... :baffled:
Miłego dnia dziewczynki! :-)

Witaj Kucia! Napisz nam coś więcej o sobie :-) No i oczywiście gratuluję zafasolkowania :-D

A propos kolacyjek ja jestem na nowej diecie :-p Moja desperacja nie zna granic :dry: Chociaż w tej mogę jeść ile wlezie ale brak mi słodyczy i słodzonej herbatki i owocków... AAAA! Bo się zaraz rozsmakuję i dwa dni diabli wezmą :baffled:

Natala - natychmiast po powrocie proszę się zameldować i ze szczegółami chcę wiedzieć co z Amelką, zrozumiano? ;-) :tak:
Hmmm nowa kanapa... Jeszcze tylko rok i ja się dorbię włąsnego małżeńskiego łoża... :cool2:

Grubelku - uważaj na siebie! Nie łaź po deszczu! Bierz przykład ze mnie - od dwóch dni grzeję dupsko na kanapie przed tv. Oczywiście wszystko przez pogodę a nie lenistwo ;-) :cool2:

witam . oj wstydzcie sie dziewczeta . chyba pogoda na was tak działa. :-D u nas lejeeeeeeeeeeeeee:wściekła/y: :wściekła/y: z małymi przerwami .

U nas też :wściekła/y: Do d... z takim majem :wściekła/y: Ja chcę słoneczka!!!!!!

Poza tym nudy ;-) Mąż zdał egzamin państwowy na agenta ubezpieczeniowego (hip hip hurraa, moze się trochę usokoi, bo wkurzał mnie swoim marudzeniem o tym egzainie na maxa :wściekła/y:). Hania nauczyła się "mówić" - "dziadzia" :baffled::laugh2: A ja padam na ryjek z powodu braku cukru :dry: No ale jak się do tej pory cukier zamiast krwi miało to nic dziwnego :zawstydzona/y:

reklama
A ja padam na ryjek z powodu braku cukru :dry: No ale jak się do tej pory cukier zamiast krwi miało to nic dziwnego :zawstydzona/y:

[/quote]
hahahahhaha ale sie nasmiałam. nikt nie potrafi mi poprawic humorku jak ty nineczko /.:laugh2: :laugh2: :laugh2: ja ebz cukru tez nie fubkcjonuje za dobrze:sick:

Do góry