reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie
Poczytałam was i od razu zdrówka dla Mai życzę bo biedulka się rozchorowała.
Marta dobre przeczucie miałaś.
Witam także nowe dziewczyny necia35 i Betka
Fajnie że grono się powiększa!
Necia35 to że jesteś z Olsztyna to się nie przejmuj i chcę napisać że nie wszystkie się tu znamy więc bardzo chętnie zapraszam nowe osóbki
Poczytałam was i od razu zdrówka dla Mai życzę bo biedulka się rozchorowała.
Marta dobre przeczucie miałaś.
Witam także nowe dziewczyny necia35 i Betka
Fajnie że grono się powiększa!
Necia35 to że jesteś z Olsztyna to się nie przejmuj i chcę napisać że nie wszystkie się tu znamy więc bardzo chętnie zapraszam nowe osóbki
Dziękuję Agnieszka.kk i witaj 
Jeszcze nie zdążyłam poczytać o Was ale nadrobię to!
Może coś o sobie napiszę żebyście mnie lepiej poznały.
Mam dwóch synków Pawełka 4,5 lat i Adasia 10 miesięcy. Aktualnie jestem na urlopie wychowawczym
Jeszcze nie zdążyłam poczytać o Was ale nadrobię to!
Może coś o sobie napiszę żebyście mnie lepiej poznały.
Mam dwóch synków Pawełka 4,5 lat i Adasia 10 miesięcy. Aktualnie jestem na urlopie wychowawczym
Necia ja dołączyłam wczoraj także zgrana nie jestem jeszcze:-) także jak dla mnie możesz dołączyć, im więcej nas tym lepiej:-)
fajnie że Majusia lepiej
moja też lepiej, bo już bryka, spać nie chce i w ogóle pełna energii do brojenia
no roczek niedługo- kiedy to zleciało masakra.
tęsknię do czasów kiedy była malusia malusia
teraz też jest super, ale tamto miało swój urok.
fajnie że Majusia lepiej
moja też lepiej, bo już bryka, spać nie chce i w ogóle pełna energii do brojenia
no roczek niedługo- kiedy to zleciało masakra.
tęsknię do czasów kiedy była malusia malusia

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dziewczyny jeszcze raz witajcie im więcej nas tym lepiej 
Bietka87 najważniejsze że samopoczucie córeczki lepsze

Bietka87 najważniejsze że samopoczucie córeczki lepsze
Necia witaj!! No co to za pytanie...pewnie, ze sie dołączaj i pisz tu z nami
Napisz jak twoi synowie się dogadują 
Agnieszka dziękujemy za życzenia zdrówka... już lepiej małej...
Bietka u Was roczek...a u nas w czerwcu już 4 latka w lipcu roczek... A ja dalej mam 18 lat hehehehe

Właśnie Jakub biega i się przewraca...a Maja na podłodze siedzi z zabawką w buzi i sie zanosi ze śmiechu

Agnieszka dziękujemy za życzenia zdrówka... już lepiej małej...
Bietka u Was roczek...a u nas w czerwcu już 4 latka w lipcu roczek... A ja dalej mam 18 lat hehehehe
Właśnie Jakub biega i się przewraca...a Maja na podłodze siedzi z zabawką w buzi i sie zanosi ze śmiechu
Dziękuję Dziewczyny
Co do dogadywania się to na początku było ciężko starszy był bardzo zazdrosny o młodszego ale pokazywał to tylko w stosunku do nas bo dla Adasia był cudowny całuśny taki! Teraz jest już o wiele lepiej a braciszkowie garną do siebie
Co do dogadywania się to na początku było ciężko starszy był bardzo zazdrosny o młodszego ale pokazywał to tylko w stosunku do nas bo dla Adasia był cudowny całuśny taki! Teraz jest już o wiele lepiej a braciszkowie garną do siebie
Necia to dobrze. JA bardzo obawiałam sie reakcji synka... Ale u nas było to zupełnie niepotrzebne... Starszak ani razu nie pokazał zazdrości, a wręcz przeciwnie... Teraz dzieciaczki są tak za sobą, ze jak jedno drugiemu zniknie z pola widzenia to zaczyna sie szukanie
No i nie ma to jak starszy brat hehe
reklama