reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
U nas lipa :/
Maja wczoraj popołudniu zaczęła być płaczliwa...w nocy się wierciła co chwila dzisiaj tak samo :( Co prawda wybił jej się z rana drugi ząbek ale taka jakaś nieciekawa jest...jak nie Maja :( W nocy wydawała mi się ciepła, ale ze sie nie budziła specjalnei nie budziłąm jej na temperaturkę...
Ech moja gwiazda tylko na rączkach... i to też bez uśmiechu...
Mąż wybył do pracki...
Ale dobrze sie walentynkowo postarał :D

No i zmykam...mała wstała...
.............................................................
Potulałam i zasneła... No tak mi jej szkoda... I czyżby tak tragicznie ząbkowanie przechodziła?

Kasia oj to nieciekawie masz... musisz koniecznie zrobić porządek z tą nadżerką.
Marta zdrówka!
Agnieszka również miłego dnia...

EDIT:
Ale fajny monolog prowadzę hehehe

Maja jakby spokojniejsza wieczorkiem... Za to ząbki zuper...mój mały króliczek :D
Teraz już śpiocha, mam nadzieję, ze spokojniej niż nocy poprzedniej... Niech odeśpi troszke.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się:)

Martula, biedactwu Twojemu małemu pewnie wszystkie zębole na raz się pchają. U nas też takl było, ale jak narazie mamy 4 i spokój.
Martula nr 2:) Wracaj szybko do zdrowia!

A mój Alex dziś pierwszy raz spał sam w swoim pokoju:)Do tej pory mieliśmy łóżeczko u siebie, a wczoraj przeniosłam mu do niego. Chyba dobrze mu sie spało, bo wstaliśmy dziś wszyscy...uwaga, uwaga!....o 12:)

Witajcie!
Ja dzisiaj miałam mamę u siebie... Wpadłą na kawkę rano i teraz pojechała :( A szkoda ...
Maja dzisiaj troszke lepiej. Kasiu tak sie zastanawiałam czy to moze kolejne ząbki ale dziąsła na to nie wskazują... Może sie wstawiają... W każdym razie dolne jedyneczki już widoczne są :) perełki bielutkie :) Ale fajnie, ze mały spał wam grzecznie w swoim pokoiku... U nas Jakubek spał sam odkąd skończył 2 miesiące...Maja od razu poszła do brata i ani jednej nocki nie spała z nami :) Hehe taka samodzielna :) Tylko u nas dzieciaczki około 2 miesiąca życia przesypiały już całe noce. A tego spania do 12 zazdroszczę!! U nas spanko jest od 19-20 do 6-7 ... A ja tak lubię z rana pospać :D
Marta jak tam zdrówko? Mam nadzieję, ze dobrze i dzisiaj już Ci lepiej!!

Moje aukcjie niedługo się kończą...mam nadzieję, ze chociaż część rzeczy mi zejdzie... Bo i miejsca więcej i kaski dla dzieci :)

Własnie męża bratowa ma robioną cesarkę.... Aaaaaa :D:D:D:D:D
Tylko nie wiem czemu cesarka...pewnie dowiemy się niedługo!

Ooo moja Gwiazda "śpiewa" w łóżeczku... a miała spać...

Ostatnia edycja:
witam sie z rana:)

ze zdrowkiem u mnie dalej kiepsko, ju zpiaty dzien smarkam, kicham, oczy mi lzawia...
dobrze ze na Ole nic nie przeszlo..

Kasia- do 12?? Jejku jak ja Ci zazdroszcze....jakies 11miesiecy temu ostatni raz tak dlugo spalam hehe:)
Martus -duzy chlopak, pewnie dlatego cesarka:) szybciutko te Twoje dzieciaczki zaczely byc samodzielne... u nas w nocy Ola budzi sie tylko na piciu, ale to tez od niedawna, wczesniej dostawala jesc raz w nocy, ale za to spala do 8-9, teraz wstaje o 7, od paru dni po 6...

uciekam sie powoli szykowac, bo nam cwiczenia przelozyli z czwartku na dzis.... a tak mi sie nie chce jechac...

Witajcie.
U nas jakby ciut lepiej.. moze zęby odpuszcza na jakiś czas...oby :/

Marta oj sie namęczysz... Tylko Oleńki nie zaraź!!

Mąż pojechał po pączusie... I jak ja mam zgubić nadmiar kg?!

-----------------------------------------------------------------

EDIT:
No i mała marudna...płaczliwa... Uszka coś mi podpadają...
Umówiłam się na 18 do lekarza, niech ją obejrzy...

No i moja Gwiazda dzisiaj 7 msc kończy... Już 7 msc....

Ostatnia edycja:
Hej kochane. Ja dziś też po podróży do Olsztyna. Byłam tą wredną sondę usunąć. Nareszcie mam spokój chociaż z tym jednym. A po powrocie zaraz pojechałam mojego dziadka odwiedzić i grób taty, bo dziś są jego urodziny. Aktualnie padam na twarz:) Dobrze, że siedzimy u mamy, to zajmie się trochę szkrabem, a ja się prześpię.

Marta03, ale wielkoludek mały wam się w rodzinie udał:)
Marta28, chyba się rozminęłyśmy w tym Olsztynie:)
Bietka87, witaj:) Skoro jestes sąsiadką Marty, to znaczy, że i do mnie masz nie daleko:)

reklama
jeszcze nie miałam czasu przeczytać waszych postów i nie wiem za bardzo KasiaiAlex gdzie mieszkasz:)

ale muszę w wolnej chwili nadrobić.

mam pytanko. gdzie mogę wstawić suwaczek? bo nie orientuję się jeszcze w tym forum

Do góry