reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Cześć dziewczyny

Wybaczycie mi moją nieobecność???:-(
Ostatnio mam zapieprz w domu, Filip ząbkuje a ja mam nieprzespane nocki...
Jestem w trakcie szukania pracy bo macierzyńskie już mi się skończyło.
po prostu ZAPIEPRZ!:sick:

Muszę nadrobić zaległości...
Natala twoja Amelcia jaka fajna! chodzi już... jakie to wzruszające

Pozdrawiam was!!!
buziaki dla dzieciaczków i fasolek

reklama
znamy juz przyczyne goraczkowania, bylismy wczoraj u chirurga dzieciecego i okazało sie ze Antoś ma wodniaka jadra :-( :-( , spuchło mu jaderko najgorsze jest to ze tego sie nie leczy tylko obserwuje, lekarz powiedział, że dopiero po ukonczeniu 2-3 lat się operuje wodniaka bo do tego czasu jest moziwosc ze to zniknie. jak narazie mamy chodzic na wizyte tak co 2 tyg:-(

maarta - biedny Antosik :-( Ale czy są jakieś sposoby łagodzenia dolegliwości? Pisałaś o gorączce i opuchliźnie, dał wam lekarz coś na to?

Kinga- zastanowimy sie czy wybaczymy ;-):laugh2: Jeśli zaczniesz się częściej odzywać to może, może
:laugh2:

Nineczko nie mozna nic zrobic, dzisiaj jest juz lepiej, opochlizna troche zeszła, goraczki nie ma. albo to samo zejdzie albo beda operowac:-( lekarz kazal pzyjechac jakby znowy spuchło i była goraczka. ech..... siadam za czytanie jakis informacji na ten temat:-(

maarta - trzymaj się! Moze nie będzie tak źle jeśli opuchlizna już powoli schodzi. Jasna cholera, że też te nasze dzieci muszą chorować :wściekła/y::no::wściekła/y:

witam
marta - trzymam kciuki i oby juz zeszła to opuchlizna i nie pojawiłas ie wiecej :no: :wściekła/y: :wściekła/y:.a byliscie u jakiegos spcecjalisty cvzy u pediatry?

kinga - dobvrze ze sie pojawiłas . bo juz byS zarobiła w dziąsło . ;-)

No witaj w końcu Kinga :-)

Maarta zyczymy Antosiowi powrotu do zdrowka i oby nie trzeba bylo operowac :sick:

Amelusia juz coraz pewniej stawia kroki :-):-) akurat jak tatus wroci to bedzie dralowac :-D:-D

Moje dziecię dzisiaj oszalało :laugh2: Nauczyła się obracać na brzuszek i dziś z takim zapałem to trenowała, że do teraz zasnąć nie może ze zmęczenia :baffled: Ja ją na plecki ona bach i na brzuszku. Poleży chwilę i wrzask, bo brzuszek be, to ja ją znów na plecki a ona bach i na brzuszek. I tak cały dzień. Już mi się w głowie kręciło :laugh2: Teraz tylko czekam aż opanuje umiejętnosć wracania na plecki, bo mnie po jednym dniu moje bolą od tego schylania się do niej tysiąc razy :dry:
Jutro wieczorem wraca mój mężuś ale oczywiście facet z banku musi być wcześniej :wściekła/y: I to akurat o 15tej jak moi rodzice są jeszcze w pracy a ja z małą sama w domu... Będę musiała zapakować ją w samochód i wziąść ze sobą. Pół godziny szykowania - 5 min fotografowania :wściekła/y:

reklama
hehehe Nineczko fajnie Hania ćwiczy, ja pamietam ten etap, wtedy Antos czesto budził sie w nocy bo przekrecał sie na brzuszek i nie umial spowrotem na plecki więc Mmausia musiala wstawać i go przekrecać:-)
A my z Antoisem bylismy na wizycie u chirurga i urologa dziecięcego w Suwałkach w szpitalu wojewódzkim. Nasza pediatra od razu nas tam odesłała, podobno najlepsi lekarze w całym regionie;-) teraz jedziemy znowu za 2 tyg.
Wstałam dzisiaj wczesniej bo jakos spac nie mogłam, za oknem słoneczko swiecia więc moze bedzie dzisiaj ładna i spacerowa pogoda!

Do góry