agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Kinga no właśnie a co to za opis na gg ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak pomyślałam że ktoś musiał zajść Ci za skóręaga jeżeli chodzi o opis na gadu to jest skierowany do pewnej osoby która dość mocno mnie zdenerwowała...
Mnie osobiście bardzo się podoba,jest zajebis.....te.Cena myślę że chyba nie jest aż tak kosmiczna bo łóżko wygląda na na prawdę bardzo dobre.Dziewczyny co sądzicie o tym zakupie łóżka do Oliwierka chce mieć pewność że dobrze robie bo kwota nie należy do tanich. Dodam iż łózko wydaje sie małe ale ma 2metry wiec jest normalnej wielkości.
SleepCar ŁÓŻKO AUTO SAMOCHÓD PRODUCENT GRATIS! (655088747) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy...w Polsce te samochody nazywają się Opel Astra a tu w Anglii Vauxhall Astra(nie wiem czy dobrze napisałam )Autko kupiliśmy z komisu i faktycznie wcale nie drogo.W Polsce takie auto kosztowałoby pewnie jeszcze raz tyle co daliśmyaga a jakie macie teraz to autko? Jak wam tam fajnie że w Anglii są takie tanie auta. Nawet twoj M pisał mojemu kiedyś że z autami to tam jest super bo tanio
Zgadzam się,peugeot 407 to świetne autkoMy jak bedziemy zmieniać auto a pewnie też niebawem jakoś.. to będzie to kolejny peugeot:-) tylko że np 407 są piękne!