reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
My równiez wpadamy życzyć Wszystkim pogodnych, wesołych i zdrowych Świąt, smacznego jajeczka i obowiązkowo mokrego Dyngusa!!
1175795886

Praca w domu wre... Sprzatanie, gotowanie itp. Wygonilam meza na spacer z Amelka do tesciowej :baffled: (moja klotnia z nia nadal trwa :dry:)

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składam najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów:-)
Życzy Natalia z rodzinką:-D:cool2:

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego, kurcze najlepszego!życzy maja z rodzicami

Witam świątecznie!:-)

Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, kicającego zająca i mokrego dyngusa...

Wpadłam na chwileczke... z życzeniami...

Kinga zdrowiejcie wszyscy jak najszybciej.... i gratulacje dla Filipka:-)

Pa!

Witam poświątecznie... i co widzę... znowu się opuszczamy... :-)

Hej hej gdzie jesteście? :confused:
U mnie w świeta śnieg spadł ale u Was pewnie też... chyba zamiast pisanek powinnysmy choinki ubierać :-D Poza tym przeleżałam, poopychałam się słodyczami (mniam... :zawstydzona/y: ) i ... już po świętach...

Julka też w zasadzie wcinała tylko słodycze... :szok: ostatnio w domu nie chce jeśc... :wściekła/y: trzeba za nią ganiać z łyżeczką a to juz mi się nie podoba :no:

Miłego dnia i odzywać się....

Melduje sie i ja :-)

Świeta, swieta i po swietach :dry: Przed swietami kupa sprzatania a teraz jeszcze wiecej :baffled: Odwiedzilo nas duzo znajomych i rodzina, wczoraj bylismy na 70-leciu mojej babci. Wszyscy sie spili i po imprezie :laugh2:

Wlasnie odprowadzilam meza do samochodu i pojechal znow na 6tyg. :-( Ach te zycie... :sick:

U nas tez duzo sniegu bylo i smielismy sie ze bedziemy choinke jajkami ozdabiac :-)

Z mojej diety nici, bo tyle zjadlam przez te swieta jak normalnie chyba w tydzien :zawstydzona/y: No ale juz od dzis biore sie znow za siebie i to wszystko szybko zrzuce. Mam swietne tabletki (BIO-SLIM), w tydzien spalilam 7kg. Musze sie pilnowac z jedzeniem, ale jem zwykle raz dziennie wiec moze jeszcze troszke zrzuce :cool2:

Milego dzionka :tak:

melduje sie i ja . hejka hajk a
my juz natala odliczamy dni do przyjazdu a ty juz męzowego pożegnałas:sick: ale sześc tygodni zleci ze ho oh.

maja juz spi wiec ide sobie zrobie jaka kolacje .:laugh2: albo zamówie sobie pizze:eek: :-p :-p :-p :-p natala skusisz sie . nie bądz taka . czestuje i ciebie grubelku . a co ?no i jak ktos ma ochote to śmiąło . chetnie sie podzielę:laugh2:
kinga - jak filipek
nineczka - hop hop jak nasz hanutek po wyjazdach
matra - a nasz kawalerros antonios?hop hop

a moje słoneczko konczy dzis rok i osiem miesiecy :tak: ale ten czas leci ....:eek: :eek: :eek:zanim sie obejrze bede gnać kawalerów kijem :laugh2: :laugh2::baffled: :baffled: a co tak sobie bede wredna baba:cool2:

reklama
Witam!
Widzę że nadal świętujecie... :-)

Zgadza się Madziu :tak: czas mija bardzo szybko... też pamiętam jak Julka się urodziła a tu już zaczyna stawiać na swoim i pięknie mówi "NIE" :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Co do tego kija to jak leżałam z nią jeszcze w szpitalu... a że po CC to tydzień i miłam juz dośc i któregoś dnia już mi łzy pociekły jak mi powiedzieli że jeszcze nie wyjde to bardzo fajna pani pediatra powiedziała : Niech pani nie płacze , płakać to pani będzie za 15 lat jak córka przyprowadzi do domu takiego z czubem a mąż weźmie dubeltówke i będzie chciał strzelać do obojga i nie będzie wiadomo kogo ratować córke czy zięcia... :szok: no tak ale pocieszenie wtedy to już będe staruszką.... :baffled:
Hej! odzywać się dziewczynki....

Do góry