reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Kurczaczku pisałam i pisałam i niewiem co zrobiłam ale mnie sie post skasował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No ale sedno jest takie, ze nie nadąrzam z czytaniem;-)
Gratulacje dla gryzaczków:happy::happy::happy::happy::happy:
A moja misia wstała o 21szej w ramach przerywnika w spanku i poszła spać dopiero o 23ciej :-(
Atra nie przejmuj się zima ma być długa :-)
Kinga super, ze Filipek tak ładnie się rozwija:-D:-D a niedługo z Filipka pokoju sklep zabawkowy zrobicie;-);-) a filipek to fajoski gaduła jest:-D
Kinga i Agnieszka przyznajcie sie , zaplanowałyście sobie wspólne ciążenie:-p:-p:-p
Agnieszka dziękuje za komplementy ale jeszcze mi zostało parę kilosków:-(

tosika nic nie było zaplanowane jeżli chodzi o wspolną ciąże hehe:-)

a twoja córcia to ci daje rozrywki coby Ci za nudno mama nie było;-):-p

Ja też ide spać bo zmeczona jestem wyjątkowo dziś.
Dobranoc

hejka dziewczyny!

Tosika nic nie było zaplanowane to był po prostu zbieg okoliczności :-D
Oj mała dała Ci nie spać ale spoko jak o 23 zasnęła.

A my właśnie pijemy poranną kawkę,u nas zimno jak cholera-mroźno strasznie i chyba dziś też nosa nie wytknę w domu:dry:

Kinga-jakiego fryzjera był poleciła w Iławie?chodzi mi o takiego co dobrze włosy strzyże i koloryzuje.Pytam bo jak przyjadę do Pl do muszę frycka odwiedzić a nie wiem do jakiego iść :blink:no i wizytę muszę sobie już ustawić.

Idę śniadanko zrobić.Miłego dnia!

reklama
Witajcie,
ależ cudna pogoda za oknem, a ja nie mam siły z domu się wyczołgać.
Wczoraj nas wywiało i mam dość.
Mam nadzieję że jutro mi się polepszy a pogoda będzie równie piękna.

Ależ gryzonie rosną, gratulujemy tak ślicznego garnituru uzębieniowego ;-)

Kinga, super fotki, rewelacyjnie ucieszony Filipek.
Moje dziecko bardzo lubi sanki ...... ciągać, jakoś siedzenie na nich nie sprawia mu przyjemności.

Tosika, co Ty opowiadasz, jesteś super mamą.

Do góry