reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Kurcze coś mi się za szybko wkleiło, a chcialam jeszcze popisać:-):-):-)
Co do przyjmowania gości to ja jak Atra b. lubię. Oprócz tego ja nie nawidzę samotnosci. Uwielbiam gwar!!:-pI zauważyłam , że moja Tonia jest taka wygadana (na razie w swoim jezyku oczywiscie;-)) natomiast synek poszedł w tatusia (towarzyski, ale podchodzi do ludzi z dystansem)
uciekam na razie, idę podlizać sie do mamusi a co by mi rurki z bitą śmietaną zrobiła:-p

reklama
tosika-zazdroszczę takiej wygody,ja też uwielbiam być u rodziców bo tak jak piszesz wszystko podstawiają pod nos-nic tylko jeść :-)
Ogólnie mi samej nie chce się stać w kuchni i przygotowywać ohhh nienawidzę ale niestety muszę;-) Tosika fajnych masz tych dzieciaczków :tak::-) Wszystkie dzieci są fajne i ładne:-)

Jestem na chwilkę.
Jakubek coś marudzi...już spiący jest. Ale na szczęście lecą teletubisie więc zaraz po nich pójdziemy się kąpać.
A jak zaśnie to już mama czas wolny, bo w domku wysprzątane :tak: No tylko zamówienie złożę i bb może ruszać hehe
Tosika no dobrze, ze są te wieczory :tak: Wtedy możemy na spokojnie popisać hehe A dzień faktycznie zalatany miałaś. Hehe ja kruszynka...taka okrąglutka kruszynka :-D A co do dzieci fakt...urok osobisty mają ogromny :tak::tak:

No ja już prawie jestem :-)
Prawie, bo Jakubek pomału już zasypia, dzisiaj coś nadzwyczaj szybko, ale pewnie zmęczony dwa dni pełno ludzi w domu miał to też wymęczony troszkę. Tylko chyba jeszcze podłogi przelecę, bo są okropne...
A jak tam nocne marki? Powastawały już?

zamówiliśmy sobie z M pizze :) wiec bedzie wyżera :-p
chce mi sie zjesc coś niezdrowego:-)

nocny marek nr1 gotowa już prawie;-)

Ja też jestem...podłogi przeleciałam mopem tylko i już...
ale mi gorąco, balkon otworzyłam i przyjemnie wieje heh
Kinga no to smacznego. Ja mam pierogi z kapustą i grzybami od babci :-)

Marta swojskie pierogi z kapustą i grzybami! mniamiii:-p też bym chetnie zjadła :tak:
ja też musze wywietrzyć heh... bo od tych szaleństw Filipa to jak w saunie wręcz:rofl2:

No tak przy dzieciach ciężko porządnie wywietrzyć. A my jeszcze mamy tak strasznie gorąco w mieszkaniu...
A pierożki pyszne...jeszcze babci :tak:

reklama
Do góry