reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kurcze coś mi się za szybko wkleiło, a chcialam jeszcze popisać:-):-):-)
Co do przyjmowania gości to ja jak Atra b. lubię. Oprócz tego ja nie nawidzę samotnosci. Uwielbiam gwar!!:-pI zauważyłam , że moja Tonia jest taka wygadana (na razie w swoim jezyku oczywiscie;-)) natomiast synek poszedł w tatusia (towarzyski, ale podchodzi do ludzi z dystansem)
uciekam na razie, idę podlizać sie do mamusi a co by mi rurki z bitą śmietaną zrobiła:-p

reklama
tosika-zazdroszczę takiej wygody,ja też uwielbiam być u rodziców bo tak jak piszesz wszystko podstawiają pod nos-nic tylko jeść :-)
Ogólnie mi samej nie chce się stać w kuchni i przygotowywać ohhh nienawidzę ale niestety muszę;-) Tosika fajnych masz tych dzieciaczków :tak::-) Wszystkie dzieci są fajne i ładne:-)

Jestem na chwilkę.
Jakubek coś marudzi...już spiący jest. Ale na szczęście lecą teletubisie więc zaraz po nich pójdziemy się kąpać.
A jak zaśnie to już mama czas wolny, bo w domku wysprzątane :tak: No tylko zamówienie złożę i bb może ruszać hehe
Tosika no dobrze, ze są te wieczory :tak: Wtedy możemy na spokojnie popisać hehe A dzień faktycznie zalatany miałaś. Hehe ja kruszynka...taka okrąglutka kruszynka :-D A co do dzieci fakt...urok osobisty mają ogromny :tak::tak:

No ja już prawie jestem :-)
Prawie, bo Jakubek pomału już zasypia, dzisiaj coś nadzwyczaj szybko, ale pewnie zmęczony dwa dni pełno ludzi w domu miał to też wymęczony troszkę. Tylko chyba jeszcze podłogi przelecę, bo są okropne...
A jak tam nocne marki? Powastawały już?

zamówiliśmy sobie z M pizze :) wiec bedzie wyżera :-p
chce mi sie zjesc coś niezdrowego:-)

nocny marek nr1 gotowa już prawie;-)

Ja też jestem...podłogi przeleciałam mopem tylko i już...
ale mi gorąco, balkon otworzyłam i przyjemnie wieje heh
Kinga no to smacznego. Ja mam pierogi z kapustą i grzybami od babci :-)

Marta swojskie pierogi z kapustą i grzybami! mniamiii:-p też bym chetnie zjadła :tak:
ja też musze wywietrzyć heh... bo od tych szaleństw Filipa to jak w saunie wręcz:rofl2:

No tak przy dzieciach ciężko porządnie wywietrzyć. A my jeszcze mamy tak strasznie gorąco w mieszkaniu...
A pierożki pyszne...jeszcze babci :tak:

reklama
Do góry