reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Filip dorwał mojego laptopa leży na kanapie i słucha piosenek Gummt Bear na YouTube:-D co za widok mowie wam... hehe
gadamy z mężem że bedziemy musieli mu kupić na dzien dziecka laptopa zabawkowego :-) hihi

reklama
Jestem już. Składałam to nieszczęsne zamówienie....
No fajne są te zabawkowe laptopy :-)
Agnieszka pewnie zawsze na cyfrze miałabyś polską tv :tak:

reklama
Agnieszko dokładnie napiszę ci jak mąż przyjedzie. Płaciliśmy 49zł ale skończyła nam sie umowa i mieliśmy płacić (no płacimy jak narazie) ponad 60 zł. Ale zmiejszamy sobie pakiet na 37 zł...nie ma dużo mniej programów a i tak mamy swoje kanały które są też w tym pakiecie. Tylko nie jestem pewna czy nie zablokują nam Disney Chanel... No ale Jakubcio i tak ogląda Ceebiec - są tu rewelacyjne bajki dla takich maluszków.

Do góry