reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

heh z tym że ja nie jestem wcale obżarta :-)
po prostu taki dzień dziś..
bieganie odpada bo zmęczyłabym sie po 5metrach :-D

reklama
tosika-prawda było minęło :-)
Ja w UK mieszkam od 16 marca 08, mój mąż wyjechał trochę wcześniej,podbudował nam fundament i teraz po woli pniemy do góry.I prawda że tęsknot za bliskimi i rodziną jest przeogromna (ja bardzo tęsknię) ale niestety coś za coś.:-)

Kinga-nie spij bo cały rok prześpisz:-D

Tak sobie pomyślałam żeby może lepiej się poznać to zapraszam na portal nasza klasa,wpiszcie Agnieszka Jargoła,miasto Iława/Anglia i mile widziane zaproszenia.Będziecie mogły zobaczyć mnie i mojego synka i ogólnie kilka fotek:-)

Agnieszka co Polska to Polska... nie?:blink: zawsze tutaj bedzie wasz dom rodzinny..
co do zdjęc to wiedz że tutaj tez dodajemy zdjecia i tez są mile widziane:tak:

Pieczeń już zrobiłam, smakowaliśmy i wyszła mmmmniami:-)
jutro kupię burczki i bedzie pyszny obiad.. :)

na pewno bedzie dobrze! nauczysz sie angielskiego i będziesz wymiatać;-) a jak przyjedziesz do Polski i sie spotkamy to pogadamy:tak::-)

Angielskiego się już nauczyłam w podstawowym stopniu ale to jest tali angielski uliczny a ja chce nauczyć się prawdziwego że tak powiem.
Jak przylecę do Polski to postaram się wpaść na ploteczki hehe :-)

Boże nie mogę się ruszyć,Alan biega i rozrabia a M czyta książkę......no nic lecę się wykąpać:-)

u nas Filip też biega i szaleje :)
dobrze że On lubi bawić się sam. nie ciągnie mnie tak caly czas. moge wiec zajac sie sobą lub domem.. :)
Ja musze sie wziasc za zdjecia z sylwestra.. :happy:

Mój Alan też na szczęście umie zająć się sobą i sam się bawić,są momenty że mnie ciągnie i siedzę wtedy z nim budujemy klocki czy rysujemy ale przeważnie ciągnie M a ja mam wtedy wolne hehe
Alan już śpi.Wczoraj poszedł spać o 1.30 w nocy a wstał około 9 marudził mi w ciągu dnia ale przetrzymałam go do teraz uffff teraz chwila spokoju hehe
Idę robić paznokcie i lekcje anglika.
Spokojnego wieczorku :-)

witam wieczorowo:)
moje dziecko już twardo śpi wiec do 9 rano mam wolne:-D
wykąpałam sie i teraz wygodnie w łóżeczku moge posiedzieć:)
a co u was dziewczyny?
arta co porabiasz...
tosika ?

no gdzie wy:confused:

reklama
Do góry