reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

heh z tym że ja nie jestem wcale obżarta :-)
po prostu taki dzień dziś..
bieganie odpada bo zmęczyłabym sie po 5metrach :-D

reklama
tosika-prawda było minęło :-)
Ja w UK mieszkam od 16 marca 08, mój mąż wyjechał trochę wcześniej,podbudował nam fundament i teraz po woli pniemy do góry.I prawda że tęsknot za bliskimi i rodziną jest przeogromna (ja bardzo tęsknię) ale niestety coś za coś.:-)

Kinga-nie spij bo cały rok prześpisz:-D

Tak sobie pomyślałam żeby może lepiej się poznać to zapraszam na portal nasza klasa,wpiszcie Agnieszka Jargoła,miasto Iława/Anglia i mile widziane zaproszenia.Będziecie mogły zobaczyć mnie i mojego synka i ogólnie kilka fotek:-)

Agnieszka co Polska to Polska... nie?:blink: zawsze tutaj bedzie wasz dom rodzinny..
co do zdjęc to wiedz że tutaj tez dodajemy zdjecia i tez są mile widziane:tak:

Pieczeń już zrobiłam, smakowaliśmy i wyszła mmmmniami:-)
jutro kupię burczki i bedzie pyszny obiad.. :)

na pewno bedzie dobrze! nauczysz sie angielskiego i będziesz wymiatać;-) a jak przyjedziesz do Polski i sie spotkamy to pogadamy:tak::-)

Angielskiego się już nauczyłam w podstawowym stopniu ale to jest tali angielski uliczny a ja chce nauczyć się prawdziwego że tak powiem.
Jak przylecę do Polski to postaram się wpaść na ploteczki hehe :-)

Boże nie mogę się ruszyć,Alan biega i rozrabia a M czyta książkę......no nic lecę się wykąpać:-)

u nas Filip też biega i szaleje :)
dobrze że On lubi bawić się sam. nie ciągnie mnie tak caly czas. moge wiec zajac sie sobą lub domem.. :)
Ja musze sie wziasc za zdjecia z sylwestra.. :happy:

Mój Alan też na szczęście umie zająć się sobą i sam się bawić,są momenty że mnie ciągnie i siedzę wtedy z nim budujemy klocki czy rysujemy ale przeważnie ciągnie M a ja mam wtedy wolne hehe
Alan już śpi.Wczoraj poszedł spać o 1.30 w nocy a wstał około 9 marudził mi w ciągu dnia ale przetrzymałam go do teraz uffff teraz chwila spokoju hehe
Idę robić paznokcie i lekcje anglika.
Spokojnego wieczorku :-)

witam wieczorowo:)
moje dziecko już twardo śpi wiec do 9 rano mam wolne:-D
wykąpałam sie i teraz wygodnie w łóżeczku moge posiedzieć:)
a co u was dziewczyny?
arta co porabiasz...
tosika ?

no gdzie wy:confused:

reklama
Do góry