reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie dziewczyny.
Ja cały czas mam jeszcze gości. Na szczęście wszyscy oprócz mnie i Jakuba śpią...
Kasiamaj super, że Kubuś zaczął maszerować! Gratuluję!!No i zaglądaj częściej;-)
Agnieszko witaj na forum! I życzymy Alankowi spełnienia tych małych i tych większych marzeń!
A do 23 stycznia już nie-daleko więc niedługo odwiedzisz kraj ;-)
Agnieszka, Tosika co do porodu...ja rodziam 10 minut he! A od pierwszych skurczy coś ponad 3 godziny, więc że tak powiem miło wspominam poród hehe

Ja wczoraj miałam dzień :baffled: Slwestrowi goście zostali, tzn męża brat z dziewczyną...no ale zwalili się na popołudniową kawkę teście, siostra męża z chłopakiem i jego wujostwo...myślałam, ze oszaleje he. No i widać kolejny rok imprezowy będzie :tak: No ale to jest to co j. lubia najbardziej hehe
Teraz uciekam...może za moment wkleję jakieś fotki :-)
Miłego dnia!

reklama
Piżamowa zabawa sylwestrowa Jakubka...z góralskim kapeluszem na główce :-)
1010167ie6.jpg

Noworoczny spacerek
0000080zu5.jpg

0000093mr7.jpg

Hej witam się z rana!

Kinga-wczoraj to chyba wszystkie już chyba poszły spać hehe :-)
Atra-bardzo ładne zdjęcia!widzę że u was zimno bardzo i jakiś mrozek jest?

U nas fakt jest zimno ale chyba nie tak bardzo jak w PL:tak:
Oj ja bardzo się cieszę że odwiedzę kraj,co prawda byłam w Pl w pazdzierniku 08 ale to było czyste szaleństwo i bieganina z załatwianiem reszty formalności do ślubu szok:szok: lecz teraz małego odstawiam do babci i będę miała czas w końcu na Polskie zakupy i odwiedziny:-)

Hej:)

My dziś do 10 z Filipkiem wciągaliśmy pępki:-)
zjedlismy śniadanko i teraz mamy w planie spacer bo jest ładnie.

arta
ty to sie masz z tymi gośćmi :-) milego dnia z rodzinką!
Zdjecia bardzo ładne:tak:

miłego dnia koleżanki!

Kinga-miłego spacerku:-)
Atra- współczuję tylu gości,ja też nie lubię jak w domu jest tłoczno.Ale to pewnie przez ten długi wolny czas i pózniej się skończy;-)

Ja właśnie wcinam śniadanko a potem biorę się za sprzątanie i pranie a potem obiad:dry:

Ufff już po gościach :tak: Właśnie wyszli... Mąż też już pojechał do pracy. I takim sposobem do 22 jestem sama. Jakubek niedawno wstał, tak więc pewnie normalnie około 20 zaśnie to wieczorkiem sobie odpocznę.
Agnieszko jest u nas mały mrozik i troszkę śniegu popruszyło... Jest bardzo przyjemnie i chyba niedługo wybiorę się na spacerek, tym bardziej, ze dzisiaj kosmetyki mam do odbioru :-)

a my już po spacerze:) bardzo przyjemnie było.. w drodze powrotnej zaszliśmy do mojej mamy na herbatkę i ciacho :-)
a teraz musze przygotować obiad bo mąż niedługo wraca.
no i trochę oprzątnę..

miłego popołudnia dziewczyny!

My też już po spacerku... Ale przyjemna pogoda:tak:I już ciemnawo więc JAkubek pooglądał światełka hehe
Jakubek właśnie wciąga jabłuszko więc ja miałam czas na obejrzenie kosmetyków i wejście na bb :-)
Oj dziewczyny jak macie fajnie. Mężowie pewnei już obok was, a ja czekam do 22 :angry:najgorsze jest to, że jutro ma nockę więc weekend spokojny będzie.

reklama
Witam moje kochane koleżanki:-):-):-):-)
A ja dopiero teraz jestem na bb, bo miałam b.zabiegany dzień: najpierw wstaliśmy 11.10:-p, później śniadanko, spacerek (a jesteśmy nadal u moich rodziców) wiec później Tonia została z mamą a ja z M na zakupki (oczywiscie nic sobie nie kupiłam, oprócz wkaldek laktacyjnych;-) a ze zaczęły się przeceny to myślałam, ze dzieciaczkom cos znajdę, ale nic nie było, oprócz tego w olsztynie większe są przeceny!! Mała teraz śpi a M pojechał za moim tatą na polowanie i wzieli ze sobą Kornelka(ciekawe jak szybko wrócą:-p bo wiecie jak to jest z dzieciakami;-)) Tak mi teraz dobrze, bo mamcia prawie pod nos podstawia nam jedzonko (a, ze ona uwielbia gotować, to ja tam się nie sprzeciwiam:happy::happy::happy:) siedzę tutaj i się byczę:-D
Atra co do porodu to ja Kornelka rodziłam 1,5h (normalnie praiwe w biegu wypadł) więc byłam pewna, że z małą będzie tak samo a tu klops, ale jak się spotkamy na kawusi to opowiem więcej:-) A ty koleżanko to taka fajna kruszynka przy mężu jesteś;-) a Kubusio to się przystojniaczek robi. Normalnie jak nam dzieci podrosną to trza będzie ich pilnowac:-p

Do góry