reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ja też lubię wolne wieczory, chociaż narzekać nie mam na co, bo Jakub chodzi mi spać około 20 :)
No i teraz też śpi. Ja nastawiłam kolejne pranie podłogi pomyłam...czekam aż wyschnął.

reklama
Już odpowiadam - testy skórne robią niby od 3 lat, nie wiem czemu Hania miała pokarmowe teraz ale pani doktor powiedziała, że na alergeny wziewne od 3 roku życia robi.
Dodatkowo mamy teraz zrobić badanie kału na resztki pokarmowe i unikać tego, czego najwięcej tam znajdą.

Tacie nie chcą wstawiać rozrusznika tylko zrobić operację(bardzo niebezpieczną)na otwartym sercu. Chyba będziemy go przenosić do innego szpitala... Ech, mam już dość tych problemów...

Nineczko dziękuję ci za odpowiedź.
A za tatę trzymam kciuki dalej. Może zanim przeniesiecie go do innego szpitala najpierw poproście o opinię innego lekarza nawet z innego szpitala. Współczuję ci musi wam być ciężko...trzymaj się kochana.

Witajcie wieczorem.
Moi chłopcy śpią. Mały mam nadzieję już do rana a duży zaraz wstaje do pracy, więc w nocy słomianą wdową jestem.

heloł

wstałam dopiero co... głowa mnie napierdziela na maksa.
nie wiem co bede dzis robila jeszcze.. około 11 moze na spacer z Filipkiem pojdziemy.

milego dnia dziewczyny!
pozdrawiam

Witajcie!
Wstaję rano ktoś mnie głaska po ramieniu...Otwieram oczy a tam :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Moje dziecko smaruje mnie sudokremem :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Patrzę na Jakuba a ten całe włosy w kremie!!!!! Nie wiedziałam czy łyżką krem zbierać...zdecydowałam się na prysznic.....pięć razy głowę mu myłam...Efekt jest taki, ze chodzi z irokezem, bo włosy tak tłuste!

Pstryknęłam mu fotki...później może w kleje...No kurcze zmywać ten sudokrem z włosów tydzień czasu chyba będziemy...
My na spacer dopiero będziemy iść rano Jakub pod prysznicem siedział więc nie szliśmy.
A co do głowy...to chyba pogoda bo ja swoją też czuję.

pewnie masz racje z tą pogodą. Ciśnienie nie służy. Proszki łykam ale nic mi nie przechodzi :no:

a tu mój syn lata samolotem;-):-)

reklama
:-) fajny ten samolocik.
A Jakub jeszcze śpi :happy: a ja się nudzę...
Jak wstanie obiadek i na spacerek.
Zachciało mi się jakiejś zapiekaneczki na kolację wiec zahaczymy o zakupy pewnie.

Mąż ma dzisiaj wolne...takie wolne, że go nie ma... Dobrze, że chociaż w nocy w domu będzie :tak:

Ooo Jakuba słyszę :-)

Do góry