reklama
K
Kinga85
Gość
mój mąż też wpadł na obiad i poszedł dalej do pracy. Sama dzis do 19 bede. Ale wieczorek juz razem
A mój łobuziarski szaleje i nawet nie mysli o drzemce.
A mój łobuziarski szaleje i nawet nie mysli o drzemce.
K
Kinga85
Gość
hej!
No my już spacerek zaliczylismy z Filipkiem:-) ładna pogoda w końcu zawitała wiec trzeba korzystać!
blondi tu masz link Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www robi sie naprawde łatwo
No my już spacerek zaliczylismy z Filipkiem:-) ładna pogoda w końcu zawitała wiec trzeba korzystać!
blondi tu masz link Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www robi sie naprawde łatwo
A ja zasmarkana leże... o ile da się leżeć będąc w domu z trzylatkiem ;-) ale daje rade. Wczoraj dopadł mnie taki ból głowy że świat zniknął mi sprzed oczu. obudziłam się z takim samym bólem. Na szczęście sobie z nim poradziłam za pomocą kawki z rana ;-) Więc to chyba zasługa ciśnienia, które w ciąży strasznie mi spadło.
Kinga pokorzystaj i za mnie bo ja dziś nie wyściubiam nosa z domu.
Atra to super że Jakubkowi się poprawiło. Chyba najgorsze co może być to wymioty i takiego brzdąca. Przerobiłam to (włącznie ze szpitalem) jak młody miał 14 m-cy i mam nadzieję że nigdy więcej.
Ale ja wam zazdroszczę tych drzemek w ciągu dnia. Moje dziecie zaniechało tego już prawie całkiem (no chyba ze w trakcie jazdy zaśnie). Fakt że zasypia dzięki temu ok 21 i śpi do 8, bo wcześniej potrafił tańczyć do 23 a wstawał ok 6. No ale cóż, patrząc po suwaczkach to jest najstarszy ;-)
Kinga pokorzystaj i za mnie bo ja dziś nie wyściubiam nosa z domu.
Atra to super że Jakubkowi się poprawiło. Chyba najgorsze co może być to wymioty i takiego brzdąca. Przerobiłam to (włącznie ze szpitalem) jak młody miał 14 m-cy i mam nadzieję że nigdy więcej.
Ale ja wam zazdroszczę tych drzemek w ciągu dnia. Moje dziecie zaniechało tego już prawie całkiem (no chyba ze w trakcie jazdy zaśnie). Fakt że zasypia dzięki temu ok 21 i śpi do 8, bo wcześniej potrafił tańczyć do 23 a wstawał ok 6. No ale cóż, patrząc po suwaczkach to jest najstarszy ;-)
Witajcie!
Do nas zawitało słoneczko więc pewnie już dzisiaj wybiorę się z małym na spacer
Blondi i jak tam spacerek? Mały ci pospał? Mi Jakubcio dawno już w wózku nie spi, ale to i dobrze, bo drzemkę ma w domku a ja w tym czasie wolne od dziecka mam, mogę odpocząć lub posprzątać.
Kinga jak się dzisiaj czujesz?
Dziusia zdróweczka życzę...oj te wirusy atakują. A co do bólu głowy to chyba ogólnie ciśnienie nie takie wczoraj było bo i ja brałam tabletkę wieczorem. Pięknie ci mały spi w nocy...a brak drzemki u trzylatka jakos przejdzie. Przynajmniej wieczorem możesz odpocząć, nie jak wcześniej gdy synek chodził ci o 23 spać
Jakubek dzisiaj już dobrze. Nie wymiotuje, nie ma gorączki i nawet biegunka odchodzi pomału :-) Troszkę się wiercił w nocy...ale to może być sprawka ząbków. Cieszę się, że obeszlo się bez szpitala...uffff.
Mąż w pracy Jakub zaraz pewnie przyśnie, teraz oglada bajeczki. A ja musze głowę umyć i ogarnąć. No i umyć podłogi, bo przy dziecki i modym psie nie wyglądają za ciekawie po kilku dniach nie mycia.
Do nas zawitało słoneczko więc pewnie już dzisiaj wybiorę się z małym na spacer
Blondi i jak tam spacerek? Mały ci pospał? Mi Jakubcio dawno już w wózku nie spi, ale to i dobrze, bo drzemkę ma w domku a ja w tym czasie wolne od dziecka mam, mogę odpocząć lub posprzątać.
Kinga jak się dzisiaj czujesz?
Dziusia zdróweczka życzę...oj te wirusy atakują. A co do bólu głowy to chyba ogólnie ciśnienie nie takie wczoraj było bo i ja brałam tabletkę wieczorem. Pięknie ci mały spi w nocy...a brak drzemki u trzylatka jakos przejdzie. Przynajmniej wieczorem możesz odpocząć, nie jak wcześniej gdy synek chodził ci o 23 spać
Jakubek dzisiaj już dobrze. Nie wymiotuje, nie ma gorączki i nawet biegunka odchodzi pomału :-) Troszkę się wiercił w nocy...ale to może być sprawka ząbków. Cieszę się, że obeszlo się bez szpitala...uffff.
Mąż w pracy Jakub zaraz pewnie przyśnie, teraz oglada bajeczki. A ja musze głowę umyć i ogarnąć. No i umyć podłogi, bo przy dziecki i modym psie nie wyglądają za ciekawie po kilku dniach nie mycia.
K
Kinga85
Gość
A ja przed chwilą miałam miłą niespodziankę. koleżanka przyszła z synem na kawe
pogadałyśmy sobie trochę.
arta ja dziś czuje się raczej dobrze. brzuch tak mi nie dokucza. boje sie tylko że moge dostac @:-(
dziusia zdróweczka zycze!
a z tymi drzemkami to u nas coraz zadziej teraz
pogadałyśmy sobie trochę.
arta ja dziś czuje się raczej dobrze. brzuch tak mi nie dokucza. boje sie tylko że moge dostac @:-(
dziusia zdróweczka zycze!
a z tymi drzemkami to u nas coraz zadziej teraz
K
Kinga85
Gość
Kinga mam nadzieje, że jednak @ ominie cię dużym łukiem na kilka miesięcy. A bóle brzuszka równie dobrze mogą być objawem ciąży.
No ja juz nie wiem jak to jest z tymi bólami....
Kupiłam sobie gorący kubek zupy ogórkowej mówię wam jakiego smaka miałam na tą zupe! szkoda tylko że jeden tylko mam hihi.
Mi Filip o dziwo też zasnał! mam wiec chwile wolnego.
reklama
Ja tylko mogę powiedzieć, ze jak byłam w ciąży miałam zbliżone bóle jak na @ tylko dużo mocniejsze. No ale wiedziałam, że zaciążyłam bo od nabiału mnie odrzucało.
No ale Kinga smaki masz...może jakaś fasolinka nabiera sił, żeby zdrowo rosnąć
My za moment jemy krupniczek i spróbuje Jakuba położyć spać.
No ale Kinga smaki masz...może jakaś fasolinka nabiera sił, żeby zdrowo rosnąć
My za moment jemy krupniczek i spróbuje Jakuba położyć spać.