reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
A i mój Jakub zakatarzony jest... Jakiś wirus czy co?!
Dziusia tak z Jakuba kaskader jak nic... A podobno każdą ciążę się inaczej przechodzi...więc oby do końca ;-) A już jak pójdziesz na L4 to wypoczniesz sobie troszkę. Dobrze, ze zmienniczka ma już Twoje obowiązki, masz lżej w pracy. Dla męża dużo zdrówka...nie zazdroszczę kamicy :no:
Kinga he to obie cały dzień same z dziećmi jesteśmy...zresztą ja jak zwykle :wściekła/y:

Ja obiadek mam z wczoraj-mielone z pieczarkami i sobie dzisiaj poleniu****ę trochę :)

reklama
ja też mam obiad juz zrobiony wiec dziś sie nie narobię:)
w tej chwili troche piore bo sie nazbierało.. a potem mam nadzieje że Fiolek mi zasnie a ja na spokojnie wypiję kawe zbożową:happy:

A mi Jakub nie chce usnąć... męczy go trochę katarek...
Wsadziłam go w bujaczkę może tak przyśnie
A poza tym ślini się, przed chwila zdjęłam mu body bo po pas oślinione...ale zęby? Czyżby?

Dopiero 11. Wszystkie 1, 2 i trzy 4...
Ale już dzisiaj dwie kupcie zrobił...i marudzi więc pewnie kolejne idą...
Dałam mu przeciwbólowe leki może pomogą...
No a do tego katarek ot i nici ze spania

Właśnie Nurofen w syropie mu podałam.
I zasnął mój aniołek...Oby sobie troszkę pospał.
Ja też mam lenia...a muszę ciuchy poskładać...

My jakieś trzy miesiące temu przeszliśmy na jedną drzemkę, ale trwa ona od 1,5 do 3 godzin :) więc mogę zawsze coś przez ten czas zrobić.
No i około 20 spanie już nocne :)

reklama
Do góry