reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam wszystkie mazurskie mamy.
ja jestem z Olsztyna przylaczajac sie do tematu pogody przyznam szczerze ze przez ta pogode to szału dostaje. Maz moj pracuje po 16 godz na dobe a ja sama z mała siedzimy i juz pomyslow na zabawy nie mamy a jeszcze cala zima przed nami. Moze sa jakies mamy z okolic Jarot ktore tez sie nudza ze swoimi pociechami. moze razem cos wymyslimy dla naszych bobasow i dla nas.
POZDRAWIAM;-)

reklama
Majcia witaj!
Nie jesteś jedyna, która siedzi całe dnie sama z dzieckiem w domku. Ja również dzień i noc mam męża w pracy. Jednaj nie jestem z Olsztyna...Ale zawsze na forum można popisać :)

Witaj Atra. fajnie ze nie jestem sama i ze jest forum. Tylko szkoda ze wszystkie nie mieszkamy w Olsztynie bo mozna by bylo co s zorganizowac i sie nudzic albo nie nudzic razem.

Moja kluseczka śpi :-D
Ale nic dziwnego, w dzień spał tylko 30 minut...Pobił rekord!! Aż w szoku byłam:szok:
Zaraz jeszcze łazienkę sprzątnę i do wyrka :-)

Tylko smutno mi trochę, bo mąż idzie na noc do pracy a jutro z samego rana wyrusza do Warszawy i wróci w sobotę lub poniedziałek :-( Ech...
Kupił mi żon na pocieszenie winogron i grejpfrutów...
Jutro chyba zapakuję się w auto i pojadę do rodziców na nockę...może o teściów zahaczę... Mam też kilka spraw do załatwienia wiec piątek i sobota jakoś minął... ale jak zostanie do poniedziałku??

Hej.
Jestem padnięta wiec rozpisywać sie juz nie bede...
U nas ok,dzien minął przyjemnie. Po południu bylismy na zakupach:) Kupiłam mężowi na urodziny wode toaletową Davida Beckhama sam sobie wybierał i jest zadowolony co najważniejsze:) Jeszcze został mi do kupienie prezent pod choinkę i nie wiem co wymysle..
Dla rodziców kupilismy zestawy kosmetyków:)
Filip dopiero niedawno nam zasnął. Zamówiliśmy zabawki przez internet na urodzinki i pod choinkę:happy: będzie synek zadowolony.

arta szkoda że tak mało masz męża w domu.. ale sa chwile że możecie nacieszyc się sobą co jest najwazniejsze:tak:

Dobranoc

Napisałam długiego posta i mi go wcięło!!

Mąż wrócił mi do domciu o 6 rano...o 6,30 wyjechał już do W-wy
Jedyne pocieszenie to, że wpadnie trochę kasiorki na święta :)
Ja dzisiaj popołudniu się pakuję i jadę z małym do moich rodziców na nockę...zajmą się trochę wnukiem i nacieszą a ja odpocznę, bo po tej całej chorobie Jakubcia jakaś przemęczona jestem. Zawsze żałowałam, ze nie mam nikogo na miejscu, bo chociaż na chwilę odpocząć lub wyskoczyć gdzieś na chwile sama...a mąż wiecznie zabiegany. No ale na szczeście przez weekend mam do dyspozycji auto :) więc umowiłam się też z moimi konsultantkami i na spokojnie będe mogła porozmawiać, bo Jakub zostanie u babci i dziadka. Jutro zajadę do teściów... Hehe chyba wszyscy dziadkowie chcą widzieć swoje wnuki w Mikolajki :)
Kinga widzę macie częśc prezentów już kupionych, my jeszcze w miejscu z tą kwestią stoimy...
A z meżem staramy się nacieszyć sobą w każdej wolnej chwili...

No i znowu się rozpisałam :)

Cichutko tutaj?
Jakubek mi zasnął po wojażach z kolegą, bo byliśmy na kawusi u znajomej.
Ja zaraz się spakuję.
Jeszcze skoczymy na zakupy i w drogę :)

A co tam u was?

reklama
Ja dzisiaj od rana troche zabiegana bylam. Zakupy robiłam. Ciasto na jutro już mamy kupione :happy:
A ja dzisiaj jestem jakas bez humoru :-( nie wiem... taki dzień...

miłego dnia wszystkim zycze.
arta milego pobytu u rodzicow:tak: A jutro juz mikołajki wiec dla Kuby dużo prezentów od Mikołaja życzymy z Filipkiem;-) bawcie sie dobrze.

Do góry