reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

STO LAT DLA KUBUSIA! wszystkiego najlepszego z okazji roczku! :-)

zdjecia bardzo ładne Marta, widac impreza sie udała:)

Ja dzis mam wisielczy nastrój bo dostałam @. masakra.... :baffled:
nawet nie bede sie rozpisywała bo mi sie nie chce.

a co u reszty dziewczyn? kucia! marta100,MADZIA!:confused:

pozdrawiam!

reklama
54.gif

Sto lat Kubusiu!!!

Marto - widzę, że imprezka udana :tak: Kubuś nieźle się obłowił ;-) A jaki z niego już kawaler!

Kinga- głowa do góry, jeszcze parę ładnych latek małpowania przed tobą ;-)

Hania ogląda bajeczki a mama odpoczywa po pracy ;-) Dzię mi się należy, bo nieźle się narobiłam.
Wczoraj byliśmy na wycieczce w Mikołajkach i Giżycku - poczułam wakacje... Hania grzeczna jak nie ona hehe, nawet zjadła z nami obiadek w restauracji. Byłam w szoku, bo przecież na widok obcych moje dziecko dostaje świra regularnego (zresztą wieczorem na widok sąsiadów znów dostała ataku histerii :baffled:).
Odezwę się jeszcze wieczorkiem i wstawię parę fotek z wczorajszego wyjazdu.
Miłego popołudnia!

no i fajnie że sobie pojechaliscie:) spedziliscie czas razem:) Hania to czpiotek jak widze hehe no ale postarała sie widac i byla grzeczna ;-)
ja ide teraz z Filipem na spacer.
bede tez wieczorkiem zobaczyc wasze fotki :tak:
buziaki! milego popoludnia dla was!

witajcie.
Dziękuję za zyczenia w imieniu Jakubka. A dzisiaj mały brzdąć spędził popołudnie z rodzicami i dostał od nas prezencik... Wkleję zdjątka to zobaczycie co :)
Kinga jak humorek wieczorkiem?
Nineczko super wyprawę mieliście :)

A ja teraz szykuję zdjęcia do wywołania a mąż robi koktajl truskawkowy :)

reklama
Hehe Nineczko teraz już wyjścia nie masz ;)

A co tu taka cisza?
Ja dzisiaj byłam z Jakubem na szczepieniu. Mój dzielny chłopiec nawet nie zapłakal...nawet oczek nie zmrużył :)

Do góry