reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam po przerwie ;-)

Martaja spóźnione ale najszczersze z serduszka
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJPIĘKNIEJSZEGO DLA UKOCHANEGO JAKUBKA Z OKAZJI URODZINEK DUUUZOOOOO USCISKÓW I MOC USMIECHU NA TWARZY OD CIOCI MONI I NELUSZKI

Fotki sa przesliczne :-):-):-):-)

Kurcze postaram sie jutro rozpisac wiecej ide zawlec się do wyrka padammmmmm

KOLOROWYCH SNÓW DLA WSZYSTKICH

reklama
Kucia dziękuję za zyczonka w imieniu Jakubcia :*
Jejku jak tu cichutko...
My wyspani :) Jakub wstał o 7,20 :) A teraz już rozrabia mój mały skarb. Chodzi w rozpiętych bodach z misiem w rączce. Bajeczny widok :)
Pogoda zapowiada się ladnie więc pewnie sporo czasu spędzimy na dworze.
Buziaki!

Hej!

kucia fajnie ze sie odezwałaś:) Neluszka juz 7miesiecy skonczyła jej jak czas leci nie? :)
koniecznie napisz dzis co u was słychac!:tak:
martaja milego spacerowania!

Ja wczoraj wieczorem byłam z dziewczynami w clubie na drinkach:) balowałam do 1 w nocy hehe zadowolona jestem ogólnie. W weekend są u nas w iławie dni iławy wiec na pewno bedzie sie cos działo w parku i w amfiteatrze wiec z mezem zamierzamy wyjsc wieczorem:-)
U nas ogólnie wszystko ok! Filip zdrowy i wszedzie go pełno. Zrobił sie bardzo samodzielny wszystko chce robic sam nawet tyłek sobie sam podciera:-D

milego dnia! ;-)

Martaja , myslisz ze te zdjecia sa smieszne ?nozyczkami moze sie skaleczyc , tak samo mlotkiem , tytoniem z papierosa zatruc , a ten otwarty balkon nie wiesz ze moze wypasc z niego tak male dziecko? to nie jest smieszne tylko oburzające.Wiem kochasz swoje dziecko i nie chcesz nic zlego ,i zapewne napiszesz ze to tylko do zdjecia , ale to nie jest usprawiedliwienie .Zastanow sie kochana:)

Martaja , myslisz ze te zdjecia sa smieszne ?nozyczkami moze sie skaleczyc , tak samo mlotkiem , tytoniem z papierosa zatruc , a ten otwarty balkon nie wiesz ze moze wypasc z niego tak male dziecko? to nie jest smieszne tylko oburzające.Wiem kochasz swoje dziecko i nie chcesz nic zlego ,i zapewne napiszesz ze to tylko do zdjecia , ale to nie jest usprawiedliwienie .Zastanow sie kochana:)

Zastanów się co piszesz... Nożyczki...obok było 20 osob a maly wybierał przedmioty na roczek...Młotek-jak nie widzisz jest obok tata Jakuba... Papieros...dla nas było smieszne a Jakub mial go zabranego, bo jakoś nie karmię dziecka tytoniem... Otwarty balkon? Dziewczyno zastanów się przecież nie wypuszczę dziecka, żeby wylecialo! U nas balkon jest bezpieczny i zawsze ktoś z małym jest...
A ty trzymasz dziecko w szklanej kuli?? Jakoś nie mam ochoty na dyskusję z tobą tylko muszę powiedzieć, ze jesteś śmieszna... Hehehe

w szklanej kuli?
Ja nie chcialam cie krytykowac , tylko dac cos do zrozumienia( ze te przedmioty sa dla malego niebezpieczne ) bo o nieszczescie nie latwo :( ale skoro uwazasz ze napisalam to na zlosc tobie , to ok .Zreszta to co robisz to nie moja sprawa , chcialam tylko dobrze .Przepraszam jesli urazilam , moze zbyt pochopnie napisalam , ale az mnie zatrzeslo.

A ze mna zgadza sie wiele osob co do tych zdjec , juz kiedys wkleilas zdjecie syna 5 miesiecznego jak w chodziku chodzi( dziecko nawet dobrze nie siedzialo) .A papieros , no skoro dla ciebie to smieszne to baw sie dobrze:)

witam:)
My własnie wrócilismy ze spacerku, spotkałam sie moją koleżanką i jej 2letnią córeczką było bardzo sympatycznie! :)
teraz Filipek zasnął mam wiec chwile dla siebie i na to aby zrobic obiad:)
Zaraz mąż wróci z pracy wiec spedzimy popołudnie razem! :)

natila20 witaj! jestes tu nowa? :) miło że dołączyłaś. masz fajną córeczkę

Widzę że dyskusja tutaj była gruba...:baffled: nie bede sie wtrancała powiem tylko że na roczku mojego synka była tylko książeczka, różaniec, kieliszek i pieniążek papierowy. Nie było nic niebezpiecznego. Martaja miała i inne rzeczy i nie wątpie że Kuba był pod stałą baczną opieką.

pozdrawiam

Kinga 85 , witam :)
masz racje jestem nowa:) A z tym roczkiem to u mnie tez jest ksiazeczka , banknot i kieliszek:) ale nozyczki pierwszy raz sie spotkalam:(

Tez sie zgadzam ,ze Jakubek ma kochajacych rodzicow i byl pod baczna opieka :) Chcialam tylko przestrzec bo nigdy nie wiadomo co sie moze stac , bo tak male dziecko choc na chwile spuszczone z oka moze sobie krzywde zrobic:(I tylko o to mi chodzilo kiedy pisalam do Martaja:)

Natalio...a kieliszek to bezpieczny i śmieszny-u nas akurat go nie było... A jeżeli chodzi o moje dziecko...to siedziało zanim skończyło 5 miesięcy i to zdjęcie też było... Więc jak cos piszesz to uważniej!!!!!!
Kinga fajnie, że spacerek się udał ;) My też po spacerku...teraz drzemka i nad jeziorko

reklama
Kinga 85 , witam :)

Tez sie zgadzam ,ze Jakubek ma kochajacych rodzicow i byl pod baczna opieka :) Chcialam tylko przestrzec bo nigdy nie wiadomo co sie moze stac , bo tak male dziecko choc na chwile spuszczone z oka moze sobie krzywde zrobic:(I tylko o to mi chodzilo kiedy pisalam do Martaja:)
ja cie rozumiem!!! :tak:

skąd jestescie? co porabiacie:)

Do góry