reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Wyjeżdżamy dziś w nocy do Warszawy do Centrum Zdrowia Dziecka na badania!! :-:)-:)-:)-:)-(
Trzymajcie mocno kciuki i modlcie sie zeby wszystko sie odbrze skonczylo!:sick:
papa

reklama
Natala - jesteśmy z wami myślami i modlimy się za was jak nigdy. Czekamy na wieści i ściskamy gorąco!!!

natala - trzymajcie sie ciepło .....zdrówka . pomyślnych badań ....jesteśmy z wami myślami .bedzie dobrze

A cóż tu tak cicho?
Oj, opuszczamy się ostatnio, opuszczamy :dry:

U nas coraz lepiej, choć nadal nie idealnie ale cóż, nie można mieć wszystkiego ;-) Od zmiany mleczka Hania wcina jak szalona :szok: Niedlugo niezla mi się z niej kluseczka zrobi :-) Coraz dlużej a co ważniejsze coraz chętniej leży na brzuszku a glówkę zadziera już naprawdę wysoko co strasznie cieszy mamusię :-D
Przesylamy uśmiechy dla cioteczek z BB i ich pociech :-)

jaka hania jest piekniusia :-) :-) :-) moja maja tez była kluseczka co mnie martwiło . a teraz chudzinka ze ho ho.jak zaczyna dziecko sie samo przemieszczac a nie tylko lezy bezczynie to i ciałka przybywa. zreszta ja libie takie pulchniaczki dzieciaczki :laugh2:

Natala baardzo mocno trzymamy kciuki!! Bedzie dobrze!!!

Nineczka Hania prześlicznie się usmiecha, słodka dziewczynka!!! Fajnie jak dzieciaczki są pulchniutkie, maja super fałdeczki, urocze :-) Antek wagowo cięzki bo waży prawie 11 kg ale nie widac tego po nim, ma delikatna buźke i chyba ubity jest, za to jak go si podniesie to czuć kilogramy:tak: ale dzięki temu mamusia mskuły sobie ćwiczy!!

Ja już zauważam efekty po noszeniu kluski - wczoraj otworzylam sloik z ogórkami a zawsze musialam o to kogoś prosić :-D

Rany, aż mnie przeraża ile moje dziecko potrafi zjeść :szok: Do tej pory max 120 ml a dziś regularnie po 220 :szok: I przerwy w jedzeniu wcale nie są dluższe - max 3 godzinki. Na brak widoku fałdek raczej narekać nie będę :-D:-D:-D

W piątek organizują u nas jakiś turniej 3 gór - slalom alpejski dziennikarzy, samorządowców i dzieciaczków. Szkoda tylko ze o 10 rano, pewnie malo kto się zglosi do tych zawodów. Jeździć nie jeżdżę ale chętnie oglądam popisy innych. To przynajmniej nie boli ;-)

Witam! :-)
Wróciłam!!! Wpadłam się przywitać :tak: :-) Poczytałam Was ... No i tak:
Polecam zwiedzenie Rzymu tzn zabytków ale samych Włoch to raczej nie :no: A Włosi.... :baffled: tragedia, nie obrażając nikogo to "buraki"!!! :szok: :szok: :szok: ogólnie było fajnie, pizza dobra spagetti też i capuccino może być :tak:
ja tylko na chwilębo zaraz przyjeżdża siostra męża na kilka dni więc pewnie pojawię się w weekend. Trzymajcie się dziewczyny! Buziaczki dla dzieciaczków!

reklama
grubelku witaj
fajnie ze odpoczełas .......a Włosi buraki??????????a w tv takie ładne chłopaki :D
maja wazy 10 kg :(no i chudziutka tez nie jest . pozdraiwam

Do góry