reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Ło matko! Ale dzień! Mała nie płakała tyle od chwili narodzin :no: Nawet na rękach a ja padam po takim dniu na pysk i cholera mnie bierze.
DLACZEGO ??? :wściekła/y:
Mam nadzieję, że jutro odzyskam już moją prawdziwą córeczkę a ten potwór gdzieś zniknie :-);-):-)

Jutro ma u nas świecic słoneczko więc już się cieszę na myśl o spacerku :cool2:

W szpitalu dopadla mnie grypa żołądkowa :eek: Po trzech dniach głodówki 3 kg do tylu :cool2: Ale pewnie do jutra, bo dziś wtrząchnęłam już 4 pączki :zawstydzona/y:

reklama
no i w Olecku dzidsiaj piekna pogoda.... dużo słonca, troche mrozku, wymarzona....
a ja wyspana, nie ma na co narzekać...czuje sie super...w pracy do 12 i zmykam na narty:-) ech... same przyjemności...
a jak U Was? Nineczka mam nadzieje ze hania miała tylko jednodniowy zły chumorek, w taka pogode jak dzisiaj to każdy sie usmiecha;-)
Madzia do powrotu meza coraz bliżej... super! a jak Ty sie czujesz??
Pozdrawiam!!

witam
u nas tez peiknie swieci słonko az sie zyc chce :-) :-) :-) :-) spacer juz zaliczony i zaraz zmykam uspic trolka.
marta100 juz sie nie moge doczekac normalnie przebieram nózkami z niecierpliwosci
pozdrawiam ... i pewnie jak zasnie to sie odezwe.:laugh2:

Z dobrego humorku nici :wściekła/y: Mala dalej szaleje. Nie jadla przez ponad 6 godzin, placze, świruje na maxa :no: Po 19tej mam dzwonic do pediatry, bo gdzieś wybyl i zobaczymy. Ja już naprawdę mam dosyć :sick:

nineczko a moze jakis lek co jej podajecie nie słuzy ..
ciekawe co pediatra powiedział ??trzymajcie sie dzielnie

Byl u nas dzis rano pediatra. Prawdopodobnie mala ma refluks i musimy zmienic jej mleczko na enfamil AR. Odstawil juz też debridat (na szczęście bo jego podawanie to byla niezla walka) a furagin mamy dawac tylko na noc.
We czwartek jedziemy do Elku do rehabilitantki i być może będzeimy musialy jechać do Bialegostoku do neurologa dziecięcego. :szok: Taki maluszek a już ciągle musimy ją ciągać po lekarzach :-(
No nic, ważne ze szukają co to może być i może w końcu jej pomogą.
Zaraz jak się obudzi dostanie nowe mleczko a potem na spacerek - pogoda marzenie :-)
Maarta pewnie szusuje gdzieś po stoku ;-)

A ja myślę co tu dziś tak pusto a pewnie obchodzicie ostatki :-)
My "balujemy" przed TV. Jak tylko dopieką się rogaliki z jabluszkami obejrzymy po raz nie wiem który "Ja wam pokażę" i kimonko. A jutro nie wstaje do poludnia :-D
Mloda jakaś spokojniejsza ale nie chce zapeszac... :cool2:

nineczko - balety???????buahahhahaha. juz nie pamietam kiedy /?
ostatki to juz /????????????????????a ja w domu :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

nineczko - no szkoda ze po lekarzach ja ciągaja ale trzeba szukac grunt ze chca pomóc .trzeba byc dobrej mysli . pozdrawiam .

U nas wczoraj byli znajomi, Antos grzecznie spał, szkoda tylko zeja nie mogłam nic wypic:-( :-( a chce mi sie na imprezke, chyba juz zaczne Antka odstawic od piersi, w sumie jest juz duży!
byłam na nartach i w piatek i w sobote, fajowo:-) :-) przynajmniej tyle mam z zycia, bo wczoraj pokłócilismy sie z mezem i to do dzisiaj trwa, bo uwazam ze powinien mnie przeprosić:wściekła/y: a on oczywiście nic:wściekła/y: ato jego wina bo chciałam zeby pomógł mi w domu a on wyszedł, wymyslił cos i wyszedł, drań jeden, wrócił po 2 godz kiedy juz wszystko zrobiłam:wściekła/y:
to tyle, spadam na specerek bo sloneczka szkoda!

reklama
A cóż tu tak cicho?
Oj, opuszczamy się ostatnio, opuszczamy :dry:

U nas coraz lepiej, choć nadal nie idealnie ale cóż, nie można mieć wszystkiego ;-) Od zmiany mleczka Hania wcina jak szalona :szok: Niedlugo niezla mi się z niej kluseczka zrobi :-) Coraz dlużej a co ważniejsze coraz chętniej leży na brzuszku a glówkę zadziera już naprawdę wysoko co strasznie cieszy mamusię :-D
Przesylamy uśmiechy dla cioteczek z BB i ich pociech :-)

Do góry