reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ło matko! Ale dzień! Mała nie płakała tyle od chwili narodzin :no: Nawet na rękach a ja padam po takim dniu na pysk i cholera mnie bierze.
DLACZEGO ??? :wściekła/y:
Mam nadzieję, że jutro odzyskam już moją prawdziwą córeczkę a ten potwór gdzieś zniknie :-);-):-)

Jutro ma u nas świecic słoneczko więc już się cieszę na myśl o spacerku :cool2:

W szpitalu dopadla mnie grypa żołądkowa :eek: Po trzech dniach głodówki 3 kg do tylu :cool2: Ale pewnie do jutra, bo dziś wtrząchnęłam już 4 pączki :zawstydzona/y:

reklama
no i w Olecku dzidsiaj piekna pogoda.... dużo słonca, troche mrozku, wymarzona....
a ja wyspana, nie ma na co narzekać...czuje sie super...w pracy do 12 i zmykam na narty:-) ech... same przyjemności...
a jak U Was? Nineczka mam nadzieje ze hania miała tylko jednodniowy zły chumorek, w taka pogode jak dzisiaj to każdy sie usmiecha;-)
Madzia do powrotu meza coraz bliżej... super! a jak Ty sie czujesz??
Pozdrawiam!!

witam
u nas tez peiknie swieci słonko az sie zyc chce :-) :-) :-) :-) spacer juz zaliczony i zaraz zmykam uspic trolka.
marta100 juz sie nie moge doczekac normalnie przebieram nózkami z niecierpliwosci
pozdrawiam ... i pewnie jak zasnie to sie odezwe.:laugh2:

Z dobrego humorku nici :wściekła/y: Mala dalej szaleje. Nie jadla przez ponad 6 godzin, placze, świruje na maxa :no: Po 19tej mam dzwonic do pediatry, bo gdzieś wybyl i zobaczymy. Ja już naprawdę mam dosyć :sick:

nineczko a moze jakis lek co jej podajecie nie słuzy ..
ciekawe co pediatra powiedział ??trzymajcie sie dzielnie

Byl u nas dzis rano pediatra. Prawdopodobnie mala ma refluks i musimy zmienic jej mleczko na enfamil AR. Odstawil juz też debridat (na szczęście bo jego podawanie to byla niezla walka) a furagin mamy dawac tylko na noc.
We czwartek jedziemy do Elku do rehabilitantki i być może będzeimy musialy jechać do Bialegostoku do neurologa dziecięcego. :szok: Taki maluszek a już ciągle musimy ją ciągać po lekarzach :-(
No nic, ważne ze szukają co to może być i może w końcu jej pomogą.
Zaraz jak się obudzi dostanie nowe mleczko a potem na spacerek - pogoda marzenie :-)
Maarta pewnie szusuje gdzieś po stoku ;-)

A ja myślę co tu dziś tak pusto a pewnie obchodzicie ostatki :-)
My "balujemy" przed TV. Jak tylko dopieką się rogaliki z jabluszkami obejrzymy po raz nie wiem który "Ja wam pokażę" i kimonko. A jutro nie wstaje do poludnia :-D
Mloda jakaś spokojniejsza ale nie chce zapeszac... :cool2:

nineczko - balety???????buahahhahaha. juz nie pamietam kiedy /?
ostatki to juz /????????????????????a ja w domu :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

nineczko - no szkoda ze po lekarzach ja ciągaja ale trzeba szukac grunt ze chca pomóc .trzeba byc dobrej mysli . pozdrawiam .

U nas wczoraj byli znajomi, Antos grzecznie spał, szkoda tylko zeja nie mogłam nic wypic:-( :-( a chce mi sie na imprezke, chyba juz zaczne Antka odstawic od piersi, w sumie jest juz duży!
byłam na nartach i w piatek i w sobote, fajowo:-) :-) przynajmniej tyle mam z zycia, bo wczoraj pokłócilismy sie z mezem i to do dzisiaj trwa, bo uwazam ze powinien mnie przeprosić:wściekła/y: a on oczywiście nic:wściekła/y: ato jego wina bo chciałam zeby pomógł mi w domu a on wyszedł, wymyslił cos i wyszedł, drań jeden, wrócił po 2 godz kiedy juz wszystko zrobiłam:wściekła/y:
to tyle, spadam na specerek bo sloneczka szkoda!

reklama
A cóż tu tak cicho?
Oj, opuszczamy się ostatnio, opuszczamy :dry:

U nas coraz lepiej, choć nadal nie idealnie ale cóż, nie można mieć wszystkiego ;-) Od zmiany mleczka Hania wcina jak szalona :szok: Niedlugo niezla mi się z niej kluseczka zrobi :-) Coraz dlużej a co ważniejsze coraz chętniej leży na brzuszku a glówkę zadziera już naprawdę wysoko co strasznie cieszy mamusię :-D
Przesylamy uśmiechy dla cioteczek z BB i ich pociech :-)

Do góry