reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Cześc to znowu ja na chwilę :-( Po tej wycieczce nie mogę dojśc do ładu ze wszystkim.... :wściekła/y: Ciągle jakies pranie... i sprzatanie :baffled: Stałam się jakąs przykładną zoną :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Straszne!!! Macie rację polskie chłopaki są najlepsze (?) :tak: :-D
Nineczko przykro mi z powodu Hani, masz rację z tym lekarzem głupia baba :dry: mam nadzieje że tennowy będzie lepszy.
To na razie pa pa:-)

reklama
hop hop
ja juz w pracy
dzis znów mysle co u natali i amelki ?pojechały na badania czy juz na operacje??:sick:

ale sie opuszczamy mamki z piasniem :(

Opuszczamy się to fakt :zawstydzona/y: Wstydzam się :zawstydzona/y:

Ja co prawda mam wolne co nie oznacza, że się wyspałam :wściekła/y: Moje kochane dzieciątko już o 6 rano stwierdziło, że sie wyspało. Mąz miał się nią rano zająć, więc ja smacznie chrapię dalej a tu miuzik na całego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mój kochany małżonek wziął małą do naszego łózia razem z jej sprzetem gimnastycznym i zabawiał ją włączając to na cały ryj :wściekła/y: Ło matko! Czemu ci mężczyźni tak wolno myślą? Ja daję mu sie wyspać i spadam z małą do drugiego pokoju i tam się z nią bawię.

Jutro jedziemy na 3 dni do Białegostoku. Zmiana klimatu choć na parę dni dobrze mi zrobi :cool2: Rodzice męża nie widzeli małej już 2 miesiące i nie mogą się doczekać. Skorzystamy z tego i wybyjemy gdzieś we dwoje :-p

nineczko to miłego wypoczynku wam życze ;-)
u nas ztym przynoszeniem małej było identycznie . jak chciałam pospac to mu sie zaraz nudziło i juz nie było jak spac. cała ekipa wraz z zabawkami , palcem w oku ,ślina na buzi i cała resztą lądowała w naszym łózku i chcac niechcac musiałam spac
etraz ten problem sie skonczył za to sa inne :cool2:

Tez czekamy na jakies wieści od Natali i bedziemy trzymac kciuki za Hanie, Nineczko miłego wyjazdu!
Moje dziecko nie dało długo pospac dzisiaj, jak zawsze do 7, no ale dobre i to:tak: ciesze sie ze przynajmniej mi cale nocki przesypia, zasypai o 19 i spi bez przerwy do 6-7:tak: w koncu przestałam wstawac w nocy, nie ma pobudek.
Babcia znowu czyms nakarmiła Antka bo ma czerwone policzki, ma skaze białkowa i tyle razy powtarzałam zeby uwazac co mu sie daje.... ech...
Miłego wieczorku Kobitki!

Hej hej dziewczyny :-) opuszczamy się okrutnie... Gdzie jesteście. Ja to chyba już wracam po tej przerwie i tak z niczym nie nadążam.. :baffled: Co tam u was?
Natala odezwij się!!!

No własnie gdzie się wszystkie podziałyście?? ja od jutra bede na wolnym, spedze troche czasu z moim dzieckiem:-)
Grubelku czekamy na relacje z Włoch no i na kilka foteczek:-)

Melduję się po krótkiej przerwie :-)
Wczoraj wróciłyśmy z Białegostoku. Odwiedziłyśmy neurologa, Hania miała USG przezciemiączkowe i wszystko jest OK :-):-):-)
Ma asymetrię i zaburzenia na osi główka - barki, za mocno zaciska piąstki ale to wszystko do wyćwiczenia. Przez rok będziemy pod opieką neurologa no i oczywiście rehabilitacja. We środę jedziemy do Ełku na pierwsze ćwiczenia.
Byłyśmy dziś na szczepieniu i moja kluska waży już równe 6500 i ma 63 cm "wzrostu". To nowe mleczko jej służy :-D
W niedzielę chrzściny wiec masa roboty przede mną. Prawdopodobnie będą tylko nasi rodzice i rodzeństwo ale może to i dobrze :dry: W małym gronie będzie spokojniej.
Pisać, pisać, nie obijać się koleżanki mazurzanki (nie wiem czy nie napisałam tego z ortem ;-))!!!

reklama
witam
ja mam dni swira . r* wraca wiec troche roboty przede mna . i przyjemnosci:-p :-p :-p gotuje , peike, sprzatam . uf nawet na swieta tak sie nieztyrałam bo niby dla kogo dla samej siebie mi sie nie chcialo.
natala?????????????????????????????odezwij sie .... :sick: :confused: :confused:
nineczko . super ze hania trafiła na lekarzy co powiedzieli cos konkretnie . napewno rehab. pomoze i bedize ok.
:cool2:

Do góry